tamam abi yanlız ucundan acık banada gelmişti bu laf
tamam abi yanlız ucundan acık banada gelmişti bu laf
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
HOŞGELDİN.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
hoş geldın aramıza
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Altınızda hayabusayla bu yaşa kadar gelebilmişsiniz. Tebrikler.
O zaman hoş da geldiniz
--------------------Edit---------------
Garip. Bir önceki mesajım kayboldu diye bunu yazmıştım. Şimdi geri gelmiş
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bilgilerinizden biz de faydalanırız inşallah...
hoşgeldiniz
May the Force be with McLaren Mercedes
hoşgeldide kendi yazsaydı daha iyi olurdu ...organize olun ben geliyom gibi olmuş ama nese salla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hoşgeldin ÖMER Abi...
görüşmek üzr.
topic açıldığı ii olmuş. elerinize sağlık
Ömer abi gibi benim alt komşum Ersin abimiz var 32 yaşında 2006 model 750'lik Shadow'uyla benim onu motosiklet.net'e üye yapmamı bekliyor hala.Bu arada Ömer abi hoşgeldiniz..
Tanımam ama beya meşhur herhalde bu abi yada biz tv seyretmiyoruz,hoş geldin aramıza
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
hadi topici sen açtın ok ama bari uğrayıp bi hoşbulduk deseydi
gelince hoşgelsin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
35 mesaj olmuş kendisi hala ortada yok. Kimdir, nedir kendini tanıtırsa biz de memnun olacağız. Bu başlığın neden başkası tarafından açıldığını da anlamış değilim pek
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
arkadaslar omer abı nın bu baslık acıldıgından haberı yok daha gorusemedık haber veremedım kendısıne uye oldu ama gırmeye fırsat bulamıyor ama bu gun muhakkak haber verecegım kımsenın yazdıgı havada kalmaz merak etmeyın anlamayan arkadaslara tekrar anlatıyorum son kez omer abıyle karsılasmamız tamamen tesadufı oldu ama sag olsun bızı kırmadı ve bızımle beraber toplantılara ve gezılere katıldı ve yıne bızı kırmadı ve sıteye uye oldu fakat ıslerının yogunlugundan dolayı sıteye pek ugrayamıyor ama dedıgım gıbı yazılanların altında kalmaz (anlayanlar anlamayanlara anlatmaya calıssın ama cok ugrasmayın onlar anlayamıyor kafa basmıyoo)
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...
sayın hocam, ömer abimiz, hoşgeldiniz. ne mutlu sizi de burada görmek. çok resmi yazdım gibi geldi bana. ömer abicim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. (şu hayabusa ya birgün beni artçı alsana)
hoşgeldin ömer abi aramızda olmandan büyük mutluluk duyuyoruz senin bilgilerinden yararlanmak büyük bi şans...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)