yeni üye oldum ama devamlı takipçinizim...
Reklamlar
-
Selamun aleyküm arkadaşlar.Adım kemal.33 yaşındayım.motorsiklet bende bir hastalık.fakat almak bir türlü nasip olmadı.devamlı ilanları takip ediyorum motorsikletlerle alakalı fiyat donanım özellik ve yorum bilgisi alıyorum ancak evlilik çocuktu kiraydı okuldu alamadık bir türlü.ahdım var ama alıcam yani.almak sorun değil aslında ama motorsiklete vereceğim parayı başka yerlere vereyim borcum bitsin kira gitsin kredi eksilsin falan diyoruz da dikkat ettim ödemenin sonu yok kafaya koydum alacam bu yaz inşallah bi sıkıntı çıkmazsa.neyse herkese tekrardan selamun aleyküm.
Reklamlar
-
-
İnşallah alırsınız. Hoşgeldiniz
-
-
Motorsiklet yeni baslayacak insanlar icin farkli farkli borclarin kapisini aralar unutmayin lutfen,en yakin surede motorunuza kavusup kazasiz belasiz surmeniz dilegiyle
-
Aleykum selam..bende sizin gibi hemen alamadim. Yaklasik bir ay once ,uye olduktan 7 ay sonra ilk motosikletimi alabildim.fiyat arastirmasi yapmasi,kiyaslamak cok zevkli alana kadar tadini cikarin bu isin..
-
İnşallah çok sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
Doğru hocam. Pc başına geçip saatlerce model marka taramasıyapıyorum.Dediğiniz gibi en güzel yanı da bu
-
Aleykum selam.
En çok hangimizin takipçisisin :D
Neyse hoşgeldin
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)