Istanbuldaki Motorcu Sayisi +1
Reklamlar
-
Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Artik bende araniza katildim. Ben motorsiklet hayalleri ile buyumus biri degilim hatta motorsiklet dunyasi ile tanisali yaklasik 1 yil oldu. Is yerindeki sevdigim motorcu abiler ve cok yakin bir arkadasimin motor almasi ile benim aklima motorsiklet alma dusuncesini getirdi. Arastirmalar, ekipman toplama ve ehliyet safhasi ardindan motorsiklet bakma evresinin ardindan 25 kasim tarihinde ilk motorumu aldim. Ilk motor olarak maddi durum, fiziksel halim (1.90m ve 90kg) ve diger butun faktorleri dusundum ve kendime en uygun olarak sectigim ikinci el bajaj pulsar 200 ns aldim. Tum bu sureclerde yanimda olan ve her zaman bana destek olan hatta motorum olmadigi surecte bana guvenerek kendi motoru (Fazer 6) ile pratik yaptiran 68charger abime tesekkur ederim. Ozet olarak motorla tanisma ve baslama hikayem budur arkadaslar. Herkese kazasiz surusler dilerim.
Reklamlar
-
Boy uzun olduğundan dolayı motorda bunun dezavantajları neler rahatlık açısından yani
-
Öncelikle boyum yüzünden şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bunun için önemli olanın kendine uygun bir motor seçmek olduğunu düşünüyorum. Motorumu sürerken aşırı kambur,eğilerek vs sürmediğim için hiçbir rahatsızlık olmuyor. Ama belki başka tip motorlarda sorun yaşayabilirdim. Örneğin uzun boylu biri olarak Honda MSX125 sürmenin rahat olmayacağını düşünmekteyim.
-
Moderatör
Hoşgeldiniz,
Daha yolun çok başında olduğunuzu unutmadan, fazla risk almadan uzun kilometreler yapın. Sonrasında da artık acemi değilim diye düşünerek yine risk almadan sürmeye devam edin ama
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
daha yolun başında henüz 17 yaşında.. iyi koru kolla kendini 5-10.000 km arasında verme çoşkuyu ara gazıyla, kopup gitme dönülemeyecek uzak diyarlara
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)