Selam Arkadaslar,
adim Gökhan, Almanya'da yasiyorum, 25 yasindayim ve yeni evliyim
Yamaha R1 kullanicisiyim.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim...
Selam Arkadaslar,
adim Gökhan, Almanya'da yasiyorum, 25 yasindayim ve yeni evliyim
Yamaha R1 kullanicisiyim.
Beni de araniza alirsaniz cok sevinirim...
Hoşgeldiniz nerden dusseldorf mu
Selam hoş geldin. Hepimiz Mevlana'dan halliceyiz o nasıl söz.
yok Schalke :D
ama düsseldorf yakin sayilim 40km
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
valla gurkanerkan bende anlamadim... zaten anlamakta zorluk cekiyoruz yapmayin böyle seyler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
yav hakket, ghost rider sayilirim.
motorum da siyah tulum da kask da :D
dur becerebilirsem bi resim atiyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
ghost rider iki çiğköfte gömmüş gazlamaya çıkarken turkish ghost rider diyelim. yine oralarda bizi temsil eden bi de bayan vardı r6 la. hız sınırıda yok isle of man tt olur r1'in geçtiği yollar
Hoş geldin sefalar getirdin
Hoş geldin sefalar getirdin
hoş geldin foruma kazasız belasız ,bu kasa R 1 görünce aklıma gelen tek şey sene 2005 olabilir bir arkadaşıma araba alıp satarken denk geldiğimiz bir kuyumcu abimiz motorları çok sevdiğimi duyunca Karşıyaka da hemen dükkanın arkasında garajına götürmüştü orada ki 4 motordan biri bu kasa bordo R 1 di bak bak doyamamıştım motorun gerçek fotoğrafını vermişti bana uzun yıllar odamda asılı kaldı .160 bg diye hatırlıyorum doğru mu ,bundada varmı cross plane krank
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Evet senin bahsettiğin 2004-2006 kasa r1 onlar 171bg. Benimki Levent beyin de dediği gibi 2007-2008 model olan 179bg. Crossplaneler ise 2009dan sonra çıktı piyasaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Aynen ya yedik acıyı. Ateş ata Ata gittik valla o gün :D
MD ye kaç kere konu açtım kaç defa moderatörler e yazdım ama böyle kalmasını istiyorlar. Burası da çok karıştı. Çok saçma konular açılıyor. Saygısızca yazılar çoğaldı. Sırf muhalefet olsun diye yazılan çok yazı var. Moderatörler pek yetişemiyor. Hayırlısı. MD biraz daha sıkı idi bazı konularda.
ve aleyküm selaamm, bende yeni üyeyim ama bir hoşgeldin de ben diyeyim HOŞGELDİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)