Aramıza hoşgeldin dostum
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
hoşbuldum sağolun arkidişler
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
izmir den de sana selam, hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.
aramıza hoşgeldin hastalık için doktora gitme kalıcı bir hastalıktır çünkü
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Aramıza HOŞGELDİN...
Bu sitenin en önemli özelliği ; motosiklete binmeden bile ; motosiklet hastalığına bulaştırmasıdır..
hoşgeldin.. viper_1 e aynen katılıyorum..
CBR 600F Honda,
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin yoldaş
siteye bi kapılan bidaha siteden atılmadıkça kopamıyo,gerçi sonra başka nickle tekrar üye oluyo yaa.bende öylesine bakıyım dedim.şimdi evdekiler yüzümü unuttu.siteden kopamıyoki insan
hoşbulduk arkadaşlar haklısınız site mükkemel dostluklar ve yardımlaşma mükkemel iki üye olmuş
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
sağolasın dostumbbaday adlı üyeden alıntı
evet dostum hoş geldin... Sitemiz ve dostluğumuz bağımlılk yaratır ....
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
zanlı abi özel mesajına bakar mısın??
live to ride, ride to live
sağolasınız arkadaşlar hoş buldum ben burayı çok sevdim bağımlılık yaptı
kardeşim aramıza hoşgeldin;toprak sayılırız,bende antakyalıyım;motorsuz günlerin nekadar boş geçtiğini inan motorunu alınca daha iyi anlayacaksın.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
çok haklısın toprakbikehoper adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)