Merhabalar hepinize..Aranıza katılmanın çılgınlığı içinde hissediyorum kendimi...Yeni bir dünuya burası arkadaşlar...Tekrar görüşmek üzere..
Çiğdoşş
Merhabalar hepinize..Aranıza katılmanın çılgınlığı içinde hissediyorum kendimi...Yeni bir dünuya burası arkadaşlar...Tekrar görüşmek üzere..
Çiğdoşş
selam cıtır, hoşgeldin, senide aramızda görmek güzel, : )))
şimdi muratçım..şu yön konusunda aşkolsun yani...ne yapalım o kalabalıkta ancak buluşabildik..ben aşağıda sen yukarıda olmadı yani..bi dahakine telafi ederim .)))
neeeyse arkadaşlar gerçekten güzel bir akşamdı ilk güne istinaden...hepinizle tanışacağımızdan bi sonraki randevu da eminim...
görüşürüz..çidoşş
yada citlembikmi demeliydim : ))
Cıtır aramıza hosgeldin
Çitos bana bak bir dahaki sefere bekle dediğimde bari dinle =)
Tamam anladık aktif, dinamik, heyecanlısın ama BEKLEEEEEEE demek = olduğun yerde kal demek.
Her ulaştığım yerde sen farklı bir yerde idin. KAFAYI YEDİRTTİN hehehehe
DBTYSG
ehueheu falla "cıtır" hoşgeldin diyorumda bu takma adın bana bi acayip geldi heuehu nickini gördüm birden patates cibsi yerken cıkaran ses geldi ehuehue cıtır pıtır diye , ama yınede hosgeldın bu deli dünya bence bütün herseyden daha zevklı vede ozgurcedır.
hosgeldin cıtır....
böyle bir ortamda bulunmak beni çok mutlu ediyor aranıza katıldığım için çok mutluyum motosiklet =özgürlük=arkaşlık artık :love4:
merhabalar
hoşgeldin kanala.
herkese buryagelmek nasip olmaz haa.
şükretelim böyle abilerle içiçeyiz(her ne kadar da beni sevmeseler bile)
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
inşallah. burda çok cabuk bir kaynaşma oluyor zaten. ben onu farkettim. ne güzel işte. herkes kardeş gibi
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
valla bi anılarımı tazeleyeyim dedim ilk yazdıklarım bunlar benim ve şimdi hemen hemen hepinizi ttanıyor gibiyim..sizleri tanımak çok güzel...
CITIR aramıza hosgeldiin
bulusmalara katılırsan tanısırız
bak katılmazsan sonra adın tırta cıkar benden demesı
çıtırr.!. inşaLLa bu yaz tanışıcazz. :
GSX-R 1100 aFFetmEz....
bu arada hoşşgeLdinnnn..!!
GSX-R 1100 aFFetmEz....
çok dakiksin sende kardeş
hoşgeldin çıtır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)