bu ne ya, hoşgeldin denilmesi gerekenler kendilerinden önce girene hoşgeldin dio
bu ne ya, hoşgeldin denilmesi gerekenler kendilerinden önce girene hoşgeldin dio
e 2000 li yıllar
herşey değişti.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
GSX-R 1100 aFFetmEz....
yakında öyle olacakki. forumu açan başkaları adına cevap yazacak. dünya değişior
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yakında öyle olacakki. forumu açan başkaları adına cevap yazacak. dünya değişior
aaa arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..Umarım ki buluşamalarda tabiki tanışacağız.Ben hemen hemen hepsine katılıyorum..Sİzleri de beklerim.
Görüşmek üzere.. :
hoşgeldin ....
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
euheue ben de hosgeldin diyem biras geç oldu ama
:bestmt:
tabi aldın bulusmanın zevkini davet edersin tabicıtır adlı üyeden alıntı
neden davet etmeyeyim ki ala ala..sizde bunu yaşayın sizde görün..ne diyim.. :geek:
ee ne edersin. tadını almadınmı ne kadar dinlersen dinle ne kadar okursan oku. pekte fayda vermıyor. e ımkanlarda çok kısıtlı. uzakğız oralara. ne edelim. inşallahbir gun oda olur. belkı oralara okumaya gelırız belkı tasınırız. veya motorcular buralra gelırler. artık olur bır sey ıste. Allahın izni ile.
Şimdiki üyeleri , geçmişe götürüyoruz.
Bakalım siteye ilk geldiklerinde nasıl karşılanmışlar...Hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)