Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese merhaba

REKLAM ALANI
    ozgurilhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar,

Adım Özgür. 35 yaşımdayım. Temmuz ayında bir an da motosiklet kullanma hevesi doğdu içime. Nerden nasıl esti halen anlamış değilim. Lisede biraz kullanmışlığım vardı. Hemen ehliyet kursuna yazıldım ve bir başlangıç motoru aldım, RKS Titanic 150cc. GIS akademide hakimiyet eğitimi aldım. Baya bir okudum ve izledim. Yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum. Forumu tesaadüfen buldum, gerçekten çok keyifli ve bilgiler ile dolu bir forum. Herkesin emeğine sağlık. Biraz daha pişince motoru yükselteceğim, o zaman etkinliklerinize de katılabileceğim. Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
    surmenajetki ve potasyum bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, tekeriniz düz bassın.

Alıntı ozgurilhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Adım Özgür. 35 yaşımdayım. Temmuz ayında bir an da motosiklet kullanma hevesi doğdu içime. Nerden nasıl esti halen anlamış değilim. Lisede biraz kullanmışlığım vardı. Hemen ehliyet kursuna yazıldım ve bir başlangıç motoru aldım, RKS Titanic 150cc. GIS akademide hakimiyet eğitimi aldım. Baya bir okudum ve izledim. Yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum. Forumu tesaadüfen buldum, gerçekten çok keyifli ve bilgiler ile dolu bir forum. Herkesin emeğine sağlık. Biraz daha pişince motoru yükselteceğim, o zaman etkinliklerinize de katılabileceğim. Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
    hoşgediniz,

işte forumda görmek istediğimiz hareketler

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)