İstanbul Chopper JackieBoy(Hakan)'dan Selamlar.
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşım 22 .Nişantaşı Üniversitesinde öğrenciyim. Falcon freedom 250 alıp yeni bir choppercı olarak aranıza katılacağım inşallah. Aklımda racing vardı ama gönlüm chopper'a kaydı yine.Forumdaki yardımlaşma ve dostluk mükemmel .Aklımdaki çoğu soruyu sağolsun arkadaşlar cevaplamış araştırarak bilgi sahibi oldum.inşallah iyi dostluk ve yeni arkadaşlıklar kurarım. Şimdilik bu kadar .Hoşçakalın
Reklamlar
-
Hosgeldin
-
-
Hoşgeldin,chopper ruhunu en güzel şekilde yaşaman dileğiyle..
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Selamlar, bir Sons of Anarchy etkisi görülüyor. Chibs'in Jax'e seslenişi güzel bir nick olmuş.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Hoşbuldum teşekkür ederim hepinize. SOA'nin Etkisi baya var .Charlie Hunnam'ın hayranıydım zaten. SOA'yla beraber motosiklete olan ilgim dahada arttı.Blackghostun dediği gibi chopper ruhunu en güzel şekilde yaşarım umarım
-
-
hoşgeldiniz umarım istediğiniz makineye sahip olursunuz
-
hoşbuldum teşekkür ederim. Aradığım motoru buldum fakat plaka sorgulama yaptım meraktan alıcagım motorla alakası olmayan birşey cıktı 1998 model isuzu acık kasa ? bır kac motosıklet daha sorgulattım onlarda boyle bır sorun cıkmadı tereddutte kaldım . napmam gerekir bu durumda ?
-
12 Aralık 2015, 12:58
JackieBoy adlı üyeden alıntı
hoşbuldum teşekkür ederim. Aradığım motoru buldum fakat plaka sorgulama yaptım meraktan alıcagım motorla alakası olmayan birşey cıktı 1998 model isuzu acık kasa ? bır kac motosıklet daha sorgulattım onlarda boyle bır sorun cıkmadı tereddutte kaldım . napmam gerekir bu durumda ?
Hoşgeldin. Almaman gerekir.
Üşenmezsen emniyete ihbar etmen gerekir.(ilgileneceklerini düşündüğümden değil, sorumluluk bilinci açısından söylüyorum)
Motosikletli Kaplumbağa...
-
12 Aralık 2015, 17:56
@Jackie ; öncelikle hoşgeldin. Sorgulamayı bir de sigortacı arkadaşın var ise "tramer" kayıtlarından yaptır bakalım ne çıkacak ? Bu tür bir durum birkaç nedenden kaynaklı (hatalı kayıt, yasal olmayan sahte tescil, yasal olmayan şasi/motor değişikliği vs) olabilir ve başına iş alırsın. O yüzden dikkatli olmanda fayda var ...
-
12 Aralık 2015, 18:15
ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar. bugn gittim gordum motoru asil plakasi o deilmis . 2 adet falcon varmis satmis zaten digerini benim alicagim motora baktik beraber herhangi biseyi yok hersey uyusuodu pazartesi hayirlisiyla ruhsati uzerime alicam ins.
-
12 Aralık 2015, 18:52
Aramıza hoşgeldin. Forumda motor hakkında her soruna yanıt bulabilirsin. Cruiser/Chopper kullanıcılarını görmek hoş oluyor. Tekerine taş değmesin.
-
12 Aralık 2015, 18:56
eyvallah sagolasin dostum. sizlerinde tekere tas degmesin. motorum elime gecince fotograflarimi paylasirim.saglicakla kalin
-
12 Aralık 2015, 19:17
Hoşgeldin
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)