Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lifan em150l

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Lifan em150l
    110 u geçemiyorum motor 4000 km de ve parça değişimi dahi yok 6 lık devriyaj balatası atsam yararı olurmu veya dişli küçüktmem yeterli olur mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba arda şu anda kullandığım ve eski motorum keza pulsar aldım eskisini emisolu sh de satışa çıkardım,

soruna gelecek olursak, ben 90 kiloyum, motor 95 i geçmiyor zorlasan eğilerek felan 100 rüzgarsız havada
    düz yolda yapacağin azami hızı, ve ürünün italatçısı tarafındanda açıklanan maksimum hızı 95kmh
    bundan yukarı mümkün değil, yani aletin teknik alt yapısı buna izin vermiyor diyebiliriz,
    sırf bu yüzden karbitör değiştik vs, bir şey değişmedi, hatta orta dişliyi büyültük ve arka dişlileri küçültelim
    dedik zaten en küçük ve büyük leriymiş, özel dişli yapılması gerekiyor imiş..

benim motorum burada.

şimdi sen daha hızlı iyi gitsin diyorsan yapabileceğin pek bişi yok motor değiştirmelisin veya
    güvenlikden ferargah etmelisin, biz bu olayı motor ustalarıyla enine boyuna konuştuk.

Motosikleti
    Lifan em150l
    İçim karardı neyse yne de teşekkür ederim 55 kiloyum üzerine yatınca 2 kişi 110 km geçmiyor zaten öyleyse yapacak birşey yok saolun

evet malesef durum böyle bende ustaya çok direttim yokmu yapacak bişi diye ama en iyi yol büyük motor almak diğer kısımlar macera piston ince teker dişli, motorun dil vermesi gerek yok..
    mevzu cc değil teknolojide sıkıştırmada ateşlemede, bak 150cc 95kmh geçmiyor iken misal bajaj pulsarın son hızı 145kmh ve motor 200cc bende üstüne binip sürene kadar 200cc den ne olur dediydim ama deli gidiyor, 120kmh felan anında fırlıyor çıkıyorsun..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler