Sitemize yeni üye olan Esra Eron kardeşimize buradan hoşgeldin demek istiyorum.. Kendisi cok değerli bir üyemiz olacak ve sanırım herkes tarafından sevilecektir.. Bir iki resmini de aşağıya ekliyorum..
Sitemize yeni üye olan Esra Eron kardeşimize buradan hoşgeldin demek istiyorum.. Kendisi cok değerli bir üyemiz olacak ve sanırım herkes tarafından sevilecektir.. Bir iki resmini de aşağıya ekliyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hoş geldin, mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.
benden başka sazanlayan varmı, yoksa esra nın menejerliğinimi yapıyorsun cenk.
vay vay vay bi mankenimiz yoktu oda oldu hoşgeldin sitemize tutku yaratır
nası yani ??
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Merhaba Esra Hanim,
cok Memnun oldum, umarim kalici olursunuz, bide biraz kendinizden bahsetseydiniz.... Dost Dark Arkadasimiz tüm gezilere size sormadan simdiden yazacak bile........
hoşgeldin motosiklet dolu günler...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
nerde abi kız ?
Manken die baskalarımı acıyo yoksa hosgeldin başlığınıda
Comfirmation Bias
Cenk bırak asparagası hayaller yıkılmasın...
cenk sen foto eklemeye devam et hocam
Ride your way
hoşgeldin seni aramızda görmek güzel
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
zaten yagmur yagıyor hava bozuk be cenk kış olsun beklemedeyim
aerhaehr... hedowich kardeşim gozlerim yollarda kaldı bende nerde bu kardeşim diyodum.. Nasılsın yahu..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ben geldim topiği çok gördüm de hoşgeldin topiği ilk defa görüyorum
May the Force be with McLaren Mercedes
esra hanım sizin motor için çok ii diyolar..
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
bende ayşe hatun önalla konuuşuyodum bi kaç güne kalmaz oda üye olcakmış
Ride your way
Iyi bir kek mis afiyet olsun
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Başlıkdaki mesaj ve haber hakkında site yönetimin herhangi bir bilgisi bulunmamaktadır. Adı geçen şahsın sitemiz ile ilgili herhangi bir üyelik başvurusu yada sözleşmesi bulunmamaktadır. Açılan başlık ve yazılan mesajlar tamamen üyenin kendi sorumluluğundadır, üyelerin üye olurken kabul ettiği anlaşmada da yazıldığı üzere yazılan yazılar kişinin kendi sorumluluğundadır Motosiklet.net herhangi bir sorumluluğu kabul etmemektedir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)