Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aranıza yeni katıldım

REKLAM ALANI
    OzgurGltkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Almadı
    Merhabalar arkadaşlar adım Özgür aranıza Bursa Osmangazi den katıldım.30 yaşından sonra 2 tekere merak sardım neler yapacağım konusunda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ilk olarak nereden başlamam lazım saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ATAdamZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 ledow 250 / 2013 gv 250 efi
    ehliyet eğitim ekipman motosiklette tarz seçimi ve bütçene göre araştırma yapmak hoşgeldiniz
    gurcan34 bunu beğendi.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Sebebi neydi ki?

Motosikleti
    Henüz Almadı
    Valla sebebi cocuklugumdan bu yana hayalimdi ehliyet ile baslayip ekipmanlari siraladiktan sonra ilk once cbf150 ya da ybr 125 esd ile baslamak olacak dogru bir kararmi siz degerli arkadaslardan ogrenecegim saygilar

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Seçtiğin motorlar başlangıca en uygun motorlar. Zamanla tarzını bulursun zaten. Hoşgeldin.

Motosikleti
    Xmax 250
    Düşündüğün motorlar uygun bencede. Temiz ikinci el tavsiye ederim. Kullandikca tarzın oluşur sevecegin tarzda motorla devam edersin. Ehliyet şart bu aralar alırsan yaza hazır olur. Nisan Mayıs motor başlangıç zamanı için iyi olur. Bu havalar da başlangıç ta pek keyif alınmaz. Arada kask mont eldiven gibi ekipman incelemesi okumam faydali. Zamanla farkedeceksin ki ekipmanlar pek ucuz değil. Verdiğin paraya değecek şeyler al. Ancak özellikle ilk yıllarda ekipman konusunda biraz boykot davranmani oneririm. Umarım lazım olmaz hiç. Iyi surusler

Motosikleti
    Ybr 125 yamaha
    Motosiklet ozgurluktur.hosgeldin
    ATAdamZU bunu beğendi.

Motosikleti
    Henüz Almadı
    Ekipman olarak yaklaşık 1500tl harcamayı düşünmekteyim fazlamı az mı bilmiyorum.Burada parayı tutacak olan kask gibi gözükmekte.Shark markasının Vancore modelinden almak istiyorum diğer ekipmanlar ise orta sınıf şeklinde olacak.Motor tipinde ise naked ve chopper tarzı çok hoşuma gitmekte.İkisi arasında sürekli gel gitteyim.Ama naked ağır basmakta.

kafamda ayıracağım bütçe 10-15 bin tl arası olacaktır.

Model olarak

2.el Yamaha mt-07
    Yamaha mt-25(yeni çıkacak)
    Kawasaki z300
    Ducati 696

gibi modeller var tabi bunlar fiyat aralığını zorlayacak modeller

aralık sonunda motor alsam ne kadar zamanda bunları kavrayabilecek düzeye gelebilirim.Biraz saçma soru ama herkes bu yollardan geçmiştir.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar.

ATAdamZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 ledow 250 / 2013 gv 250 efi
    Alıntı OzgurGltkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipman olarak yaklaşık 1500tl harcamayı düşünmekteyim fazlamı az mı bilmiyorum.Burada parayı tutacak olan kask gibi gözükmekte.Shark markasının Vancore modelinden almak istiyorum diğer ekipmanlar ise orta sınıf şeklinde olacak.Motor tipinde ise naked ve chopper tarzı çok hoşuma gitmekte.İkisi arasında sürekli gel gitteyim.Ama naked ağır basmakta.

kafamda ayıracağım bütçe 10-15 bin tl arası olacaktır.

Model olarak

2.el Yamaha mt-07
    Yamaha mt-25(yeni çıkacak)
    Kawasaki z300
    Ducati 696

gibi modeller var tabi bunlar fiyat aralığını zorlayacak modeller

aralık sonunda motor alsam ne kadar zamanda bunları kavrayabilecek düzeye gelebilirim.Biraz saçma soru ama herkes bu yollardan geçmiştir.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar.
    şimdi söyle bişey var nacizane benim şahsi görüşüm ama doğru ama yalnış üstadlar daha iyi bilir yanlışım varsa düzeltebilirler ekipman için ayırdığın bütce uygun ve güzel motorlara gelince söylediğin modeler biraz ileri seviye mt 25 için konuşmuyorum ama oda torklu makine biraz daha hata kabul eden makinelerle başlaman daha doğru olur cbf 150 250 ybr 125 sonradan bahsettiğin motorlara geçersin daha doğru olur tabi bu arada motorunla eğitim almanıda öneririm motorunla birlikte eğitim alırsan hem hızlı kavrarsın hemde seni trafiğe hazırlamış olur saygılar...

gurcan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin seçtigin motorlar baslangıc ıcın ıdeal..ama ilk ehliyet sonra egitim sonra ekipman sonra bos bir yerlerde antreman sonra trafik
    4 Teker Bedeni 2 teker Ruhu Taşır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)