Selamlar ; Büyükçekmece/İstanbul...
Reklamlar
-
Selamlar Arkadaşlar ;
Araba'da maruz kaldığım trafikten ötürü bunalıma girmiş ve ufak bir motor alarak motorun keyfine varmış biriyim...
Rabb'imin izniyle güzel bilgi paylaşımları sağlamak amacıyla burdayım...
Hayır Dolu Günler , Kazasız Belasız Sürüşler...
Reklamlar
-
Kadiroz adlı üyeden alıntı
Selamlar Arkadaşlar ;
Araba'da maruz kaldığım trafikten ötürü bunalıma girmiş ve ufak bir motor alarak motorun keyfine varmış biriyim...
Aleykümselam
Motor ehliyetin varmı ?
muhabbeti demleyelim...
-
Kadiroz adlı üyeden alıntı
Selamlar Arkadaşlar ;
Aleykümselam trafiği atlatmanın en güzel yolunu denemişsin Hoşgeldin iyi forumlar tekerin düz bassın.
-
Ehliyet için kaydımı yaptırdım... Hayırlısı ile Aralık sonuna alacağım...
Yamaha D'elight Aldım ; Retro tasarımı hoşuma gitti ve Yamaha kalitesine güvenerek aldım... Güvenimi de boşa çıkartmadı...
Ehliyetimi de aldığım zaman ; iki tekerin özgürlüğüne kollarımı açacağım inşALLAH...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Teşekkür Ederim... Kazasız , Belasız Sürüşleri Rabb'imiz Hepimize Nasip Etsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Ehliyet için kaydımı yaptırdım... Hayırlısı ile Aralık sonuna alacağım...
Yamaha D'elight Aldım ; Retro tasarımı hoşuma gitti ve Yamaha kalitesine güvenerek aldım... Güvenimi de boşa çıkartmadı...
Ehliyetimi de aldığım zaman ; iki tekerin özgürlüğüne kollarımı açacağım inşALLAH...
-
Moderatör
Hoşgeldiniz, kiciniz bir kez o seleye oturduktan sonra dönüşü olmayan bir yola girmiş bulunuyorsunuz demektir Hayırlı olsun, delight güzel motosiklet, eğer kilonuz da cok değilse, sizi üzmez, zaten bir basamaktır, seneye bu yetmiyor demeye başlarsınız.. kazasız belasız.
-
o kıç seleye değdimi kopamıyo hayaliyle yaşıyo
-
Araştırmayı çok severim... Akılcıl bir seçim yaptığımı düşünüyorum ki rahatlığı beni mest etti... Zaten bu bir acemi seçimi gözüm abisi XMAX 250 Abs'de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)