R25'imle Aranıza Katıldım, Merhabalar :)
Reklamlar
-
Öncelikle herkese selamlar,
İsmim Burak, 21 yaşımdayım, Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim. Ankarada yaşıyorum. Bir anda heves ettiğim motosiklet konusunda nisan ayından beri yaptığım uzun araştırmalar, bütçe hazırlığı vs. sonucunda ilk motorumu, Yamaha YZF-R25 Race Blue'mu, Cuma günü Ankara Yamaha Baydar'dan teslim aldım. İlk aldığım kaskın 2012'de üretildiğini öğrenip iade ettim. Mont ve eldiven edindim ancak henüz Kask konusunda bir karara varamadım. Bu haftaiçi fırsat bulduğum bir vakit kask bakmaya gideceğim. Max 1500 TL'ye kadar kask önerilerinizi dinlemek isterim, Full Face tercih ediyorum. Şu günlerde sürücü kursundan eğitim alıyorum ancak eğitimi yetersiz buldum, mutlaka bir eğitim alacağım. Ayrıca motosiklet botu/ayakkabısı da olması gerektiğini öğrendim, önerileriniz nelerdir. Bir vosvosum ve karavanım var gezileri çok seviyorum, fırsat buldukça etkinliklere ve gezilere katılıyorum motosiklet ekibi de var mıdır acaba Ankarada gezi düzenleyen ? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, herkese iyi forumlar
Reklamlar
-
hoşgeldin burak,
yeni motorun hayırlı olsun. ilk önce eğitim almanı tavsiye ederim. ankarda bilmiyorum ama ben istanbulki(kocaeli sinirinda) honda eğitimini aldım çok memnun kaldım. kesinlikle eğitimlere katıl. kask için bütçen oldukça iyi. okadar para vermişken dış kabugunun karbonfiber oldugundan emin ol. fullfaceten şaşma. mont pantalon eldiveni aldın çoktan herhalde. bot için ise korumadan ödün vermek istemiyosan yds marka uzun botlar var motosiklet için onları gönül rahatlığı ile alabilirsin. tekrardan hayırlı olsun. kazasız sürüşler.
-
motorcu adam adlı üyeden alıntı
hoşgeldin burak,
yeni motorun hayırlı olsun. ilk önce eğitim almanı tavsiye ederim. ankarda bilmiyorum ama ben istanbulki(kocaeli sinirinda) honda eğitimini aldım çok memnun kaldım. kesinlikle eğitimlere katıl. kask için bütçen oldukça iyi. okadar para vermişken dış kabugunun karbonfiber oldugundan emin ol. fullfaceten şaşma. mont pantalon eldiveni aldın çoktan herhalde. bot için ise korumadan ödün vermek istemiyosan yds marka uzun botlar var motosiklet için onları gönül rahatlığı ile alabilirsin. tekrardan hayırlı olsun. kazasız sürüşler.
Teşekkür ederim Hoşbuldum Motor ehliyetimi aralık sonunda alacağım kısmetse, şu an kurstayım ancak dediğim gibi eğitimi yeterli görmedim ve motorcu bir kaç tanıdığımın önerdiği bir hoca buldum profesyonel, eğitim alacağım o hocadan. Mont ve eldiveni aldım ancak pantolon alamadım. Nedendir bilmiyorum motorumu almadan önceden de bir yamaha fanatikliğim vardı zaten R25le tekrar aşık oldum yamahaya, yamaha'nın kotlarından almak istedim ancak bedenime uygun yoktu, ocak ayına kadar gelecekmiş geldiğinde haber verecekler, kot için onu bekliyorum. Kask konusunda da Shoei XR-1100 düşünüyorum, ya da Arai bakacağım. Alıp iade ettiğim kask da XR-1100 dü ve çok beğenmiştim. İnternette uygun fiyatlara var ancak genelde üretim yılı eski çıkıyor, yeniler biraz bütçemi zorlayabilir belki Agv K3 de tercih edebilirim bu yüzden
-
agv k3 thermoplastik kabukludur. verdiğin paraya degmez.
-
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim ben dediğiniz gibi karbonfiber olanlara yöneleyim o zaman, var mı önereceğiniz bir marka model?
-
nolanın n86 veya üstü herhangibi modeli olur, arai lerin hepsi olur, hatta ben çok para vermek istemiyorum ama saglam kask istiyorum dersen mt revenge bile olur.
-
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız . dikkat et aman . Nolan N86 - AGV K-5 - Marushin full carbon modeline bak shark da var o fiyata güzel alınabilecek kasklar bu markalara bak
-
Doohan adlı üyeden alıntı
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim ben dediğiniz gibi karbonfiber olanlara yöneleyim o zaman, var mı önereceğiniz bir marka model?
AGV K5 gayet iyidir. 1000 TL civarına alabileceğin en iyi kasklardan. Shoei ve Araiyi saymıyorum bile harika kasklar.
Bütçen yüksekmiş o yüzden başka markaları saymadım
Tek diyeceğim kaskı denemeden alma, kafa yapına en uygun kaskı deneyerek al.
-
Moderatör
agv k3 thermoplastik kabukludur. verdiğin paraya degmez.
nolanın n86 veya üstü herhangibi modeli olur
N86 Thermoplastic değil mi ? ilk yoruma bak bir de ikincisine bak.. Allahım ya.
-
İsmim Burak, 21 yaşımdayım, Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim. Ankarada yaşıyorum. Bir anda heves ettiğim motosiklet konusunda nisan ayından beri yaptığım uzun araştırmalar, bütçe hazırlığı vs. sonucunda ilk motorumu, Yamaha YZF-R25 Race Blue'mu, Cuma günü Ankara Yamaha Baydar'dan teslim aldım. İlk aldığım kaskın 2012'de üretildiğini öğrenip iade ettim. Mont ve eldiven edindim ancak henüz Kask konusunda bir karara varamadım. Bu haftaiçi fırsat bulduğum bir vakit kask bakmaya gideceğim. Max 1500 TL'ye kadar kask önerilerinizi dinlemek isterim, Full Face tercih ediyorum. Şu günlerde sürücü kursundan eğitim alıyorum ancak eğitimi yetersiz buldum, mutlaka bir eğitim alacağım. Ayrıca motosiklet botu/ayakkabısı da olması gerektiğini öğrendim, önerileriniz nelerdir. Bir vosvosum ve karavanım var gezileri çok seviyorum, fırsat buldukça etkinliklere ve gezilere katılıyorum motosiklet ekibi de var mıdır acaba Ankarada gezi düzenleyen ? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum, herkese iyi forumlar
Hayırlı olsun kardeşim.. İlk motorun olduğundan dolayı kış aylarında özellikle yagmur ve karlı havalarda kullanmamanı öneririm.. Zaten eğitim alıyormuşsun.. Motosikletle ilgili bazı reflexleri tecrübe etmedikce de yavaş kullanmanı tavsiye ederim..
-
Arai yi tek gecerim kask da
-
Hayırlı olsun. Bende Yeni R6 aldım alışmaya çalışıyorum. Gölbaşı yolunun kenarındaki boş alanda panik fren felan çalışıyorum. Orayı tavsiye ederim. Yavaştan motorunu tanı. Şu ara güneş tepedeyken kullanmanı tavsiye ederim
-
Bell Vortex veya Star Carbon alabilrsin bütçene göre. Vortex Snell M2010. Star Carbon ise Snell M2015 homogole. Vortex 700 civarı, Star Carbon ise 1500. Üst seviye bir kasktır. Bütçene uyacağını düşünüyorum yazdığın üzere. (Bell kasklar genelde Intermediate Oval oluyor. Diğer kasklar gibi yuvarlak değil)
Bunun haricinde uygun fiyatlı MT Revenge (Sharp 5*) veya MT Carbon'da bakabilirsin.
Motosikletin hayırlı olsun. Ben de çok uzun süren araştırmalar sonucu karar verdim motosiklete senin gibi. Öncelikle Yamaha Riding Academy'den eğitim aldım. Ardından profesyonel bir eğitmenden özel ders aldım senin gibi. Bu şekilde devam etmen dileğiyle.
-
kaskın 2012 üretimi olması sorun değil halbuse. mt kask alma o bütçeyle sağlam ama rahatsız. hjc , schubert de bak.
-
-
Hoşgelmişsin Allah kaza bela vermesin, bana da kışlık eldiven tavsiyesi veren olur mu max bütçem 90 lira
-
Hosgeldiniz kazasiz belasiz surusler dilerim..
Kask konusunda bir cok seceneginiz var butce ilen gidip deneyin kafaniza en iyi uyan hangisi ise onu alin derim.. thermoplastik konusuna da takilmayin onemli olan kaskin saglamligidir.. agv nin cogu kaski polycarbon bazli ama guzel koruyorlar gene.. arkadaslar marka vermis zaten.. onemli olan kafaniza olmasi..
Eyer kafaniz daha yuvarlak ise hjc nin yuvarlak modelleri var.. intermediate oval ise cogu kask olur zaten
Kaskini almissin zaten gormemisim nxr cok guzel bir secim.. benim kafama olsaydi bende onu alirdim
-
Öncelikle hayırlı olsun..
Hava alanı yolunda YDS fabrika satış magazası var orda motorsiklet için olan bot varmıdır bilmiyorum ama yolun düşerse bakabilirisin..Ülkerin fabrikasının oralarda hava alanına giderken sağda.
-
Öncelikle herkese selamlar
Kardeşim aramıza hos geldin kazasız belasız sürüsler dilerim hayırlı uğurlu olsun bende kolej deyim yolun düserse beklerim :-)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)