herkese merhabalar selamlar. aranıza yeni katıldım arkadaşlar.henüz motorum felan yok ama belki günün birinde olur.şu an ehliyet alma aşamasındayım.ama yavaş yavaş motor aramıyor değilim.sizlerin tavsiyesi ne olur:
herkese merhabalar selamlar. aranıza yeni katıldım arkadaşlar.henüz motorum felan yok ama belki günün birinde olur.şu an ehliyet alma aşamasındayım.ama yavaş yavaş motor aramıyor değilim.sizlerin tavsiyesi ne olur:
[I][I][B][/B][/I][/I][FONT="Comic Sans MS"]geldiğn zaman bosluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol !!![/FONT]
hoşgeldin aramıza.
motorum yok derken hıc mı olmadı ehlıyet felan da mı yok?
bide kendını tanıtırmısın bıraz?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
aramıza hoşgeldin. biraz kendini tanıtsaydın.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hoşgeldin
şimdilik motorsuz motorcuların tarafına geç bakalım.ilerde senide motorlu motorcuların tarafına transfer ederiz işallah
hoşgeldin!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
aramıza hoşgeldin dostum
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
aramıza umarım formda aradığını bulur kalıcı olursun
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yeni kurban gelmiş. hoşgeldin hoşgeldin (kaçırmayın, atlayın üstüne)
May the Force be with McLaren Mercedes
yav böyle tanışma mı olur? nerde bu devlet, nerde bu site yetkilileri? böyle topik açılmasına nasıl müsade ediyorlar?
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)