Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MERSİNDEN HERKESE MERHABA

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cb125f
    Eski bir motorsiklet kullanıcısıyım ilk motorum mobilet süper 52 idi arkasından 3,5 jawa derken bi süre aktif sürüşe ara verdikten sonra 2007 yılında honda cbf500,honda 600rr,ve yamaha R1 aldım;2010 yılında evlilik sebebi ile motora uzun bir ara verdim,şimdi ise tekrar bir motorsiklet almayı düşünüyorum.Bakalım CNR fuarı bize neyi almayı nasip edecek.

Büyük makinalarıda kullanmış biri olarak artık daha çok yönlü günlük işlerimede hitab edecek 250cc geçmiyecek naked tarzı bir motorsiklet almayı düşünüyorum.aklımdan geçenler honda cb250f , yamaha mt25 gibi sıralayabilirim.

MERSİN'den Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    5 Yıl evli kaldıktan sonra herşey eskiye mi döndü nedir Öncelikle hoş geldiniz... Tavsiyem enduro tarzı hareket kabiliyeti yüksek, ve gücü kuvveti yerinde bir makinadan yana olacaktır. NC düşünülebilir.

iyi forumlar.
    yavuz alpay bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cb125f
    Eyvallah hoşbulduk levent hocam ;Eskiye dönmedi eskiden geleceğe kalkışa geçti!hep büyük makina kullandım ama nedense şimdi 250cc sınıfını pek geçmeyi düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum ;) bide bakarsın alırım bi CBF 150 bellimi olur o anki haleti ruhiyeme bağlı.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    hoşgeldiniz bence bi crf 250 paklar sizi
    yavuz alpay bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)