MERSİNDEN HERKESE MERHABA
Reklamlar
-
Eski bir motorsiklet kullanıcısıyım ilk motorum mobilet süper 52 idi arkasından 3,5 jawa derken bi süre aktif sürüşe ara verdikten sonra 2007 yılında honda cbf500,honda 600rr,ve yamaha R1 aldım;2010 yılında evlilik sebebi ile motora uzun bir ara verdim,şimdi ise tekrar bir motorsiklet almayı düşünüyorum.Bakalım CNR fuarı bize neyi almayı nasip edecek.
Büyük makinalarıda kullanmış biri olarak artık daha çok yönlü günlük işlerimede hitab edecek 250cc geçmiyecek naked tarzı bir motorsiklet almayı düşünüyorum.aklımdan geçenler honda cb250f , yamaha mt25 gibi sıralayabilirim.
MERSİN'den Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
Moderatör
5 Yıl evli kaldıktan sonra herşey eskiye mi döndü nedir Öncelikle hoş geldiniz... Tavsiyem enduro tarzı hareket kabiliyeti yüksek, ve gücü kuvveti yerinde bir makinadan yana olacaktır. NC düşünülebilir.
iyi forumlar.
-
Eyvallah hoşbulduk levent hocam ;Eskiye dönmedi eskiden geleceğe kalkışa geçti!hep büyük makina kullandım ama nedense şimdi 250cc sınıfını pek geçmeyi düşünmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum ;) bide bakarsın alırım bi CBF 150 bellimi olur o anki haleti ruhiyeme bağlı.
-
hoşgeldiniz bence bi crf 250 paklar sizi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)