Kacmadi... hala yazilanlari tercüme etmekle ugrasiyoruz..... gel de simdi GEYIK muhabbetin almancasi bul... üf ya....
Kacmadi... hala yazilanlari tercüme etmekle ugrasiyoruz..... gel de simdi GEYIK muhabbetin almancasi bul... üf ya....
intercom adlı üyeden alıntı
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Merhabalarnoela adlı üyeden alıntı
Tercümesi : arkadaşlar çok acele türkçe öğrenmem gerekiyor!!!!!! Cevaplarınıza da çok seviniyorum ama anlamıyorum umarım gelecekte daha çok cevap yazabilirim
okcembir adlı üyeden alıntı
necdet abii sen hala bi tane rusca ogretmen bulamadinmi.. ben gercekten moskovadan yaziyorum....yane yeni moskova mt.... saglicakla kalin...necdet adlı üyeden alıntı
ashes...sen bilirsin agzinin tadini.. serefe iyiaksamlar...falan.. saglicakla kal..ashes adlı üyeden alıntı
bizde allahına kadar türküz.
ama ayrımcılık yapmıyoruz ya alman kardeş...
evettt arkadaşlar MT YABANCI DİL KURSU na hoşgeldiniz
bizim siteyi bilmiyorlarmı bizi neden avrupa birliğine almadıla yaa
KAMP ADAMLARI
Dostum işin bayağı zor anlaşılan sitede Almanca bilen arkadaşlardan yardım al bence...intercom adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
yaaa kıskandım ben noellayı hep ona hoşgeldin dediniz 14 sayfa oldu benim daha 3 deee.bilseydim bu kadar tavan yapacağını bende almanca başlardım olaya.Kim bilecekti ne milletim..!!!
Tüh...
Aynen yahu küfür etmesinler sakın yahu ne güldüm beeee!!!mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
şimcik konuyu açan arkadaşımız yarım sözlük almış sadece m b a harflerinin olduğu sayfayaı aldığı için sadece merhaba ben almanım yazmış
şimdi aklıma 2 şey takılsı madem almasınız neden türkçe başlık almanca sanırsam metin bence ikiside almaca olmalı o zaman niye topic açıyosunuz türkçeyi hiç mi bilmiyoosunuz
dostum burası sanal bir ortam burada kaç kişnin sana merhaba demesiyle edineceğin arkadaş sayısı arasında bir bağlantı yokblack beauty adlı üyeden alıntı
arkadaş edinebilmen için gezilere katılıp bizimle tanışman lazım
seni çok severiz çok arkadaşın olur fazla sevmeyiz az arkadaşın olur
gezilere gelmediğin sürecede gerçek arkadaşın olmaz
KAMP ADAMLARI
black beauty adlı üyeden alıntı
Üzülme Black,
ben tiklarim simdi bikac kere, seni msn e ekledim ama hep Offline sin....Senle Almanca yaziscaktim,...Noela da öyle.....
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
Bu konu bircok kere tarafimdan aciklandiiiiiii
süper bir türkce nickin var türk olduğun anlaşılıyor ama bence bırak insanlar istedeği dille yazsınlarBLACK_ICE adlı üyeden alıntı
burası arena değil tanışma topic i hoşgeldin demek istersen
arkadaşım hoşgeldin
yazmalısın
KAMP ADAMLARI
Bende 2 de kaldımmm . Helal olsun nolliiii yeblack beauty adlı üyeden alıntı
taksimden aşşaaa kasım paşa desem, ne anlama gelkdiğini bilmez bu! hadeee, işimiz var.
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
evet seflek o lafi bilmez. allahtan sende yabanci dilde yazmadin, kendini tanitan birisine "taksimden aşşaaa kasım paşa" diyen birisinle ZATEN tanismak istemez.... yinede niye zahmet ettin de yazdin? güzel ve nesih kültürünle bizi etkilemek icin herhalde.
hoşgeldin,, acilen almanca öğrenmeliyim, işime yaricaknoela adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)