Merhaba Arkadaşlar ,
daha cokk yeniyim burda highway , Intercom saolsun uye olmama yardımcı oldu.Henüz bir motorum yok ama ilgiliyim.Adım Birgul umarım yanlış bir bölüme mesaj atmamışımdır
Merhaba Arkadaşlar ,
daha cokk yeniyim burda highway , Intercom saolsun uye olmama yardımcı oldu.Henüz bir motorum yok ama ilgiliyim.Adım Birgul umarım yanlış bir bölüme mesaj atmamışımdır
Aaaaa Birgül, Hosgeldin..... Bak Dikkat et Tutku Yaratirrrr...
hos geldın aramıza
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
birgül aramıza hoşgeldin
ben dün akşam gördüğün sarı süper RS 151 MONDİAL i olan kişiyim
KAMP ADAMLARI
Highway sayende 4 sene sonra tekrar motor üzerinde rüzgarla buluştum .Süperdiiiiiiiiiiiii
cembir adlı üyeden alıntı
Ne demek birgülcüm,
hezaman.... Gezilere de Bekleriz, Cemil enisteyle Beraber....
Muzocumm,
eger kızmet olurda alırsak bir motor inan katılcam aranıza şimdilik burdan idare ediyorum .
Selam...sende HoŞgeldİn..
Birgül Hoşgeldin. Ben de yaklaşık 1,5 aydır motorcuyum. Bu zamana kadar boşa yaşamışım. Bir an önce al ve bak keyfine...
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
hoşgeldin arkadaşım.
umarım en kısa zamanda sen de motor almaya karar verirsin ve trafikte bi tane daha motosiklet.net üyemiz olur
arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alıcam.En kısa zamanda katılmayı planlıyoruz aranıza
hosgeldin birgül, sana bu sitede iyi eylenceler dilerim...
Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz...
hoşgeldin
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
aileye hoşgeldin sende
kalıcı olursun umarım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)