miss ohyeah adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Yenge
miss ohyeah adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Yenge
Comfirmation Bias
aramızda ingilizceden anlamayanlar olabilir k bakma aramıza hoş geldin farın açık kaskın takılı motorun gazı ayarında olsun
hoşgeldin aramıza
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
aileye sende hoşgeldin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Aramıza hoşgeldin... Ben nicki ilk gördüğümde ohyeah nickli arkadaşımızın kız arkadaşı olabileceğini anlamıştım ama maalesef ki bazı arkadaşların kafası sadece saçma sapan şeylere çalıştığı için yanlış anladılar sanırım.Aramızda olman çok güzel,ohyeah arkadaşımız sevdiğim(iz) bi arkadaşımızdır,seninde başımızın üstünde yerin var yenge
motorcu dostlarım , aramıza 1 kişiyi daha kazandırdım sonunda "miss ohyeah" yani kız arkadaşımda artık mt'de. Umarım o da benim gibi sitede eğlenceli vakit geçirebilir, hoşgeldin mesajlarınız için bende teşekkür ederim
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
hoşgeldin miss oh yeah. bunu bir bayan olarak yazıyorum yani tamamen saf bir msj
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
miss ohyeah ın bir bayan olduğunu anlamak çok da zor olmasa gerek
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
lafın banaysa,demek istediğim bayan olduğunu anlamış olduğum değil.ohyeah ın kız arkadaşı olduğunu tahmin etmiş olmamdıryeşil96 adlı üyeden alıntı
yok eğer lafın bana değilde ben kefallik yapıp atladıysam bu mesajı dikkate alma
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşşşşgeldiiiiinnnn kardeşşşşşşş
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
YOU WELCOME
ARAMIZA HOSGELDIN
GERCI BENDE HOSGELDIM
11 YILDIR MOTORCUYUM
1 YILDIR CHOPPER KULLANIYORUM SIMDI EX MOTORUMU KULLANAMAZ OLDUM BE YA
crazy_ato@hotmail.com
turları bıldırelım arkadaslar ve mumkunse herkes cıft gelsın
yada cıft donsun
mrb hoşgeldin ohyeah benim akrabam onun adına sevindim çünkü motorsikleti seviyosun herhalde kalıcı olman dileğiyle
USTAOĞLU AİLESİ
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Hoşgeldin yenge
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)