Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ablalarım abilerim kardeşlerim beyin bedava hadi paylaşımcı olun

REKLAM ALANI
    A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    O seni kaldırıyor sen onu değil. Motosiklet nedir ne değil anlamak için önce birinin arkasına otur kısa turlar atın. Sonra motosikleti veya scooterın üstüne otur kullanır gibi oturma pozisyonu al yalarım ben bunu de. Mutlaka ayağın yere basan bir model seç.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    -_-
    Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O seni kaldırıyor sen onu değil. Motosiklet nedir ne değil anlamak için önce birinin arkasına otur kısa turlar atın. Sonra motosikleti veya scooterın üstüne otur kullanır gibi oturma pozisyonu al yalarım ben bunu de. Mutlaka ayağın yere basan bir model seç.
    arkada gitmek kolay cünkü rüzgarda okadarda savrulmuyo insan köyde gezmicem motorla yani

Motosikleti
    CBR 125R
    Çoğumuz köyde gezmiyoruz da belirli aylar hariç de aşırı bir rüzgar çıkmıyor.(İstanbul için) bu kadar kapasitesiz, apaçi, maganda motosiklet sürebiliyorsa aklı başında bir insan olarak scooter sürememenin imkanı yok.

Motosikleti
    -_-
    scooter mı.. ozaman bisiklet alayım hem bacaklarda açılır

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı nazlıdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter mı.. ozaman bisiklet alayım hem bacaklarda açılır
    scooterın ne kadar iyi bişey olduğunu anlatmakla uğraşamam. Selametle.

Motosikleti
    -_-
    ilgin için teşekkür ederm.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Bütçe nedir?

Motosikleti
    -_-
    belirlediğim bişey yok çünkü bi oluru yok yaa kendimi kandırıyo gibi bişeyim :D
    şimdilik 20.000 kadar verebilirim ama

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Makara yapacak başka bir konu kalmadı mı? Kimsin sen ? Başlangıç motoruna 20 bin diyen birisine yorum yapmaya çalışıyoruz.

Motosikleti
    -_-
    yapma ozaman

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne oldu , yolda motosiklet süren bayan gördün de için mi gıdıklandı, ben de alıp bineceğim vuracağım kırbacı mı dedin

Sen bisiklet al, hem bacaklar da açılır aynen

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Başlangıç için 20.000 lira iddialı bi rakam. Tabi kimine göre de çerez parası bilemeyiz. İstanbul'da her yıl ocak ayında çok sert rüzgarların estiği günler geçiyor. O dönemlerde de kullanacaksan eğer aldığın motor scooter olursa, öne bi çuval kum at derim. Eğer Msx gibi bişey alırsan seni paraşüt bile kurtaramaz.
    BatuhanS bunu beğendi.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Daha hayatında motosiklete dair tek bir tecrübe kırıntısı yok, gelmiş skuteri küçümsüyor. Al sen o parayla 600'lük racing, iyi gider başlangıç için. Bizde rahat ederiz.

CxAnKACx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200 (2014)
    He valla kadin (acaba) oldugu icin de herkes makaraya almadan yorum yapmis. Baska biri acsaydi ortalik "butceni soylesen daha rahat yardim ederiz!" , "ilk once egitim al !" , "binlerce konu acildi googledan ara!" , " 600lukle basla sen", diyenlerden gecilmezdi. Bu da cok sevdiginiz gorunce dayanamadiginiz trollerden iste...

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    sanırım ben yapamıcam :D
    Honda msx 125 sür. Oyuncak gibi alet. Hem şirin hem naked hem kırmızı ve mavisi çok çekici, hafif, ideal ... Daha ne olsun

Bir tek alınca lastik masrafı var o kadar

Tabi eğitim var mı?
    Ekipman var mı?
    Ehliyet var mı?

Birde ciddi misin troll mü hahahahaha

Motosikleti
    -_-
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oldu , yolda motosiklet süren bayan gördün de için mi gıdıklandı, ben de alıp bineceğim vuracağım kırbacı mı dedin

Sen bisiklet al, hem bacaklar da açılır aynen
    varsa gerçekten motorun kaskı cıkarda beynine biraz oksijen gitsin tatlım tabii bi beyninde varsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Alıntı osmanico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlangıç için 20.000 lira iddialı bi rakam. Tabi kimine göre de çerez parası bilemeyiz. İstanbul'da her yıl ocak ayında çok sert rüzgarların estiği günler geçiyor. O dönemlerde de kullanacaksan eğer aldığın motor scooter olursa, öne bi çuval kum at derim. Eğer Msx gibi bişey alırsan seni paraşüt bile kurtaramaz.
    scooter almak istesem herelde bi bilene sormam gidip alırım ve fizik kurallarına görede bi harley kullanamıcam :D bu yastan sonra büyücekte değilim :D:D ve geçen gün yamaha r3 gibi ama scooterdan daha kibar bi motor gördüm aradım aradım aradım ve bulamadım o nedir nasıl bişeydir bu yüzden sizlere sorma gereği duydum. ve o gördüğüm motorda öyle beş binlik bişeye benzemiyodu. o yüzden büyük düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha hayatında motosiklete dair tek bir tecrübe kırıntısı yok, gelmiş skuteri küçümsüyor. Al sen o parayla 600'lük racing, iyi gider başlangıç için. Bizde rahat ederiz.
    doğru söylüyosun motorsikletle alakalı bi tecrübem yok ve bu yüzden soruyorum. ) ve benim tecrübesizliğim ukalalıgım aptallağım yada sen hangi tabiri kullanıyosan bana artık seni neden rahatsız ediyo? komik olma

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı CxAnKACx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He valla kadin (acaba) oldugu icin de herkes makaraya almadan yorum yapmis. Baska biri acsaydi ortalik "butceni soylesen daha rahat yardim ederiz!" , "ilk once egitim al !" , "binlerce konu acildi googledan ara!" , " 600lukle basla sen", diyenlerden gecilmezdi. Bu da cok sevdiginiz gorunce dayanamadiginiz trollerden iste...
    beni ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. lakin ben kendimi yanlış ifade etmiş olmalıyım ki anlasamıyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda msx 125 sür. Oyuncak gibi alet. Hem şirin hem naked hem kırmızı ve mavisi çok çekici, hafif, ideal ... Daha ne olsun

Bir tek alınca lastik masrafı var o kadar

Tabi eğitim var mı?
    Ekipman var mı?
    Ehliyet var mı?

Birde ciddi misin troll mü hahahahaha
    aradığım şey bu galiba ) teşekkür ederim eğitimim yok ekipmanım yok ehliyetim yok ama halledilmeyecek seyler değil. önce istediğimi bulmalıydım onu da buldum galiba ))

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    varsa gerçekten motorun kaskı cıkarda beynine biraz oksijen gitsin tatlım tabii bi beyninde varsa [COLOR="Silver"]
    Burayı facebook üzerinden yaptığın kezban sohbetlerle doldurmaya çalışıyorsun herhalde

Önce kendini düzgünce ifade etmeyi öğren keko
    BatuhanS bunu beğendi.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    işte forumdaki kırılmayı artıran en büyük sorunlardan birinin örneğini görüyoruz

"motosiklet hakkında 0 (yazı ile SIFIR) bilgi sahibi olup foruma öylesine bir bakıp çıkanların açtığı konulara maruz kalmak"

bu aynen bir hobi mağazasına girip maketlere bir göz attıktan sonra

"çok pahalı hobi değil mi? yav" demeye benziyor bilgi sıfır ama yorum çok

Vücut kitle endeksi hesaplamıyoruz burada boy ve kilonuzu yazmak yerine almayı düşündüğünüz bir model veya marka belirtin seçimde yardımcı olalım

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Kawasaki sl250, şekil var, gücü tatmin eder hemen sıkılmazsın, boyuna ve kilona göre. Artık motorunu belirlediğine göre sırayla eğitimini ve ekipmanını alıp başlayabilirsin.

Tavsiye : Öncelikle kendini ve yapmak istediğin şeyi ciddiye al.
    nazlıdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    -_-
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burayı facebook üzerinden yaptığın kezban sohbetlerle doldurmaya çalışıyorsun herhalde

http://www.komiksurat.com/wp-content...28153052_n.jpg

Önce kendini düzgünce ifade etmeyi öğren keko
    okey sen büyüksün.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)