ablalarım abilerim kardeşlerim beyin bedava hadi paylaşımcı olun
Reklamlar
-
O seni kaldırıyor sen onu değil. Motosiklet nedir ne değil anlamak için önce birinin arkasına otur kısa turlar atın. Sonra motosikleti veya scooterın üstüne otur kullanır gibi oturma pozisyonu al yalarım ben bunu de. Mutlaka ayağın yere basan bir model seç.
Reklamlar
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
O seni kaldırıyor sen onu değil. Motosiklet nedir ne değil anlamak için önce birinin arkasına otur kısa turlar atın. Sonra motosikleti veya scooterın üstüne otur kullanır gibi oturma pozisyonu al yalarım ben bunu de. Mutlaka ayağın yere basan bir model seç.
arkada gitmek kolay cünkü rüzgarda okadarda savrulmuyo insan köyde gezmicem motorla yani
-
Çoğumuz köyde gezmiyoruz da belirli aylar hariç de aşırı bir rüzgar çıkmıyor.(İstanbul için) bu kadar kapasitesiz, apaçi, maganda motosiklet sürebiliyorsa aklı başında bir insan olarak scooter sürememenin imkanı yok.
-
scooter mı.. ozaman bisiklet alayım hem bacaklarda açılır
-
nazlıdemir adlı üyeden alıntı
scooter mı.. ozaman bisiklet alayım hem bacaklarda açılır
scooterın ne kadar iyi bişey olduğunu anlatmakla uğraşamam. Selametle.
-
ilgin için teşekkür ederm.
-
Moderatör
-
belirlediğim bişey yok çünkü bi oluru yok yaa kendimi kandırıyo gibi bişeyim :D
şimdilik 20.000 kadar verebilirim ama
-
Moderatör
Makara yapacak başka bir konu kalmadı mı? Kimsin sen ? Başlangıç motoruna 20 bin diyen birisine yorum yapmaya çalışıyoruz.
-
yapma ozaman
-
Ne oldu , yolda motosiklet süren bayan gördün de için mi gıdıklandı, ben de alıp bineceğim vuracağım kırbacı mı dedin
Sen bisiklet al, hem bacaklar da açılır aynen
-
Başlangıç için 20.000 lira iddialı bi rakam. Tabi kimine göre de çerez parası bilemeyiz. İstanbul'da her yıl ocak ayında çok sert rüzgarların estiği günler geçiyor. O dönemlerde de kullanacaksan eğer aldığın motor scooter olursa, öne bi çuval kum at derim. Eğer Msx gibi bişey alırsan seni paraşüt bile kurtaramaz.
-
Daha hayatında motosiklete dair tek bir tecrübe kırıntısı yok, gelmiş skuteri küçümsüyor. Al sen o parayla 600'lük racing, iyi gider başlangıç için. Bizde rahat ederiz.
-
He valla kadin (acaba) oldugu icin de herkes makaraya almadan yorum yapmis. Baska biri acsaydi ortalik "butceni soylesen daha rahat yardim ederiz!" , "ilk once egitim al !" , "binlerce konu acildi googledan ara!" , " 600lukle basla sen", diyenlerden gecilmezdi. Bu da cok sevdiginiz gorunce dayanamadiginiz trollerden iste...
-
sanırım ben yapamıcam :D
Honda msx 125 sür. Oyuncak gibi alet. Hem şirin hem naked hem kırmızı ve mavisi çok çekici, hafif, ideal ... Daha ne olsun
Bir tek alınca lastik masrafı var o kadar
Tabi eğitim var mı?
Ekipman var mı?
Ehliyet var mı?
Birde ciddi misin troll mü hahahahaha
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Ne oldu , yolda motosiklet süren bayan gördün de için mi gıdıklandı, ben de alıp bineceğim vuracağım kırbacı mı dedin
Sen bisiklet al, hem bacaklar da açılır aynen
varsa gerçekten motorun kaskı cıkarda beynine biraz oksijen gitsin tatlım tabii bi beyninde varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
osmanico adlı üyeden alıntı
Başlangıç için 20.000 lira iddialı bi rakam. Tabi kimine göre de çerez parası bilemeyiz. İstanbul'da her yıl ocak ayında çok sert rüzgarların estiği günler geçiyor. O dönemlerde de kullanacaksan eğer aldığın motor scooter olursa, öne bi çuval kum at derim. Eğer Msx gibi bişey alırsan seni paraşüt bile kurtaramaz.
scooter almak istesem herelde bi bilene sormam gidip alırım ve fizik kurallarına görede bi harley kullanamıcam :D bu yastan sonra büyücekte değilim :D:D ve geçen gün yamaha r3 gibi ama scooterdan daha kibar bi motor gördüm aradım aradım aradım ve bulamadım o nedir nasıl bişeydir bu yüzden sizlere sorma gereği duydum. ve o gördüğüm motorda öyle beş binlik bişeye benzemiyodu. o yüzden büyük düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Daha hayatında motosiklete dair tek bir tecrübe kırıntısı yok, gelmiş skuteri küçümsüyor. Al sen o parayla 600'lük racing, iyi gider başlangıç için. Bizde rahat ederiz.
doğru söylüyosun motorsikletle alakalı bi tecrübem yok ve bu yüzden soruyorum. ) ve benim tecrübesizliğim ukalalıgım aptallağım yada sen hangi tabiri kullanıyosan bana artık seni neden rahatsız ediyo? komik olma
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
CxAnKACx adlı üyeden alıntı
He valla kadin (acaba) oldugu icin de herkes makaraya almadan yorum yapmis. Baska biri acsaydi ortalik "butceni soylesen daha rahat yardim ederiz!" , "ilk once egitim al !" , "binlerce konu acildi googledan ara!" , " 600lukle basla sen", diyenlerden gecilmezdi. Bu da cok sevdiginiz gorunce dayanamadiginiz trollerden iste...
beni ciddiye aldığınız için teşekkür ederim. lakin ben kendimi yanlış ifade etmiş olmalıyım ki anlasamıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Honda msx 125 sür. Oyuncak gibi alet. Hem şirin hem naked hem kırmızı ve mavisi çok çekici, hafif, ideal ... Daha ne olsun
Bir tek alınca lastik masrafı var o kadar
Tabi eğitim var mı?
Ekipman var mı?
Ehliyet var mı?
Birde ciddi misin troll mü hahahahaha
aradığım şey bu galiba ) teşekkür ederim eğitimim yok ekipmanım yok ehliyetim yok ama halledilmeyecek seyler değil. önce istediğimi bulmalıydım onu da buldum galiba ))
-
varsa gerçekten motorun kaskı cıkarda beynine biraz oksijen gitsin tatlım
tabii bi beyninde varsa
[COLOR="Silver"]
Burayı facebook üzerinden yaptığın kezban sohbetlerle doldurmaya çalışıyorsun herhalde
Önce kendini düzgünce ifade etmeyi öğren keko
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
işte forumdaki kırılmayı artıran en büyük sorunlardan birinin örneğini görüyoruz
"motosiklet hakkında 0 (yazı ile SIFIR) bilgi sahibi olup foruma öylesine bir bakıp çıkanların açtığı konulara maruz kalmak"
bu aynen bir hobi mağazasına girip maketlere bir göz attıktan sonra
"çok pahalı hobi değil mi? yav" demeye benziyor bilgi sıfır ama yorum çok
Vücut kitle endeksi hesaplamıyoruz burada boy ve kilonuzu yazmak yerine almayı düşündüğünüz bir model veya marka belirtin seçimde yardımcı olalım
-
Kawasaki sl250, şekil var, gücü tatmin eder hemen sıkılmazsın, boyuna ve kilona göre. Artık motorunu belirlediğine göre sırayla eğitimini ve ekipmanını alıp başlayabilirsin.
Tavsiye : Öncelikle kendini ve yapmak istediğin şeyi ciddiye al.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
okey sen büyüksün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)