Hoşgeldi...
Hoşgeldi...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
aramıza hoşgeldin umarım formda aradığını bulur kalıcı olursun
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
yine atlamışsınız hoşgeldin diye! yahu topiğin adı tanışma! siz bu adamı tanıyabildiniz mi? böyle tanışma olabilir mi?
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
insan merhabalaşmadan tutup kendini anlatmaz ki (seflek'e)...
ben acemiyim motorda... çok az vitesli ve birazcık skutır tecrübem var... motorla gitmeseniz bile tatil beldelerinde motorla çevreyi tanımak çok büyük keyif... zaten bol bol skutır kiralayıp gezdim ne zaman böyle yerlere gitsem..
bisiklete biniyorum bol bol, arazide binmeyi seviyorum ama onda da acemi sayılırım aslında... dayanıklıyımdır bilmem belki motorda işime yarar dayanıklılık... istanbul trafiğinde bisikletle gezmek farklı oluyor araba, motor gibi trafiğin içinde akmıyor ne de olsa insan... trafiği tanımam gerekecek yani...bir de boy posdan çekiniyrm birazcık ama teknikle kapatılacak şeyler bunlar...
ybr almak istiyrm, ötv ve euro belimi büktü ne yazık ki... :
bi aksilik olmazsa bu yaz geçmeden hatta temmuz sonunda almayı planlıyrm...
aslında 2. el de olabilir... ama nakit lazım onun için de...
gezmeyi severim... eminim motorum olunca bulunduğum km2 de epey bi artacak... önce tecrübe edinmeyi planlıyorum bol bol kısa mesafe yapıp, sonra kademe kademe uzun yol yapmayı... gönlümde kros motorla ormanda hoplayıp zıplamak yatıyor... ama olmucak herhalde... bu yaştan sonra o tekniği kapamam gibi geliyor...
çocuklarımı canavar gibi yetiştirmeyi planlıyrm
ufacık kross motorlar alıcam onlara daha miniciklerken
sonra ailece gezmeyi planlıyorum...
hayallerde sınır yok tabi...
sevgiler
kazasız belasız günlerde...
Hoşgeldin kardeş.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Hoş geldin sefalar getirdin,umarım tüm düşüncelerini gerçekleştirirsin.
FUSUR-35
sefa geldin dostum
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Hoşgeldin..
Aramıza HOŞGELDİN...
Bu sitenin en önemli özelliği ; motosiklete binmeden bile ; motosiklet hastalığına bulaştırmasıdır..
aramıza hoşgeldin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hoşgeldin!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)