Arkadaşlar merhaba,
Tüm motorsiklet severlere sevgiler. Kendi sigorta acenteliğimi açmış bulunuyorum. 16 tane sigorta acenteliği ile anlaşmalıyım. Her türlü sigorta ihtiyaçlarınız için yanınızdayım
Arkadaşlar merhaba,
Tüm motorsiklet severlere sevgiler. Kendi sigorta acenteliğimi açmış bulunuyorum. 16 tane sigorta acenteliği ile anlaşmalıyım. Her türlü sigorta ihtiyaçlarınız için yanınızdayım
Hayirli olsun güzel günlerde güzel işler dilerim .. yakin zamanda aracimin sigortasini yaptirdim herkez ayni firmanin fiyatini verdi %70 zam fena diyorum motosikletler 4 tekerden daha fazla rakam cikiyo..
Yakin zamanda 2 aracim icin fiyat iateyecegim sizden. Hayirli olsun, Allah utandirmasin
Bol kazançlar diliyorum. En kısa zamanda fiyat almak için rahatsız edeceğim.
teşekkürler
Arkadasima mesaj attim aramak uzeredir 2 gun ile ben kacirdim bol hayirli kazanclar
Ben teklif almak istiyorum ulaşır mısınız mesaj yoluyla
Demir ve ERGO iyi fiyat veriyor 2 tekerliye.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Mt'ye özel indirimler olursa daha cazip olur zannımca
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar.
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Hocam merhaba. Bende sigorta şirketi arıyordum
Hayırlı olsun
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
sitemize hoşgeldiniz iş yeriniz hayırlı olsun. açtığnız konulara ve yorumlarınıza baktımda
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
sadece buradaki motorculara güzel iskonto yapıp sürümden kazansan ciroyu çıkartırsın
hayırlı uğurlu olsun,Allah bol kazanç nasip etsin
Arkadaşlar bilginiz olsun Demir sigorta 250 TL ye kadar fiyat veriyor. Sağdan soldan yaptırmanıza hiç gerek yok. iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.
herkese keyifli sürüşler
Bugün sigortamı yaptırdım. Çok ilgili ve kibar bir arkadaşımız. Bir kaç yerden fiyat aldım ve en uygun fiyatı kendilerinde buldum. Bol kazançlar dilerim.
Hayırlı olsun. 2 aracım var ikiside şubatta sigortalanacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)