@Tony ; grubumuza üye olmak için chopper gerekli, genel sürüş etkinliklerimizden bazılarında CC ve güç oranları dengede olduğu sürece motor tipi sınırımız yok, ki bu şekilde bizimle sürenler oldu daha önce. Dilediğin zaman Cuma toplantılarımıza katılım yapabilirsin, hatta dilersen yarın gelip tanışıp bu konudaki deneyimlerimizi de dinleyebilirsin. Genele açık bir etkinlikte de bizimle sürebilirsin. Bu konudaki duyurularda motor tipi ayrımı olup olmadığını önceden yazıyoruz...
@YouSuffer ; manifestomuz dahilindeki vizyonumuza ters olmadığı sürece tüm motosiklet grupları dostumuzdur. Ancak, Chaos tanışma başlığında farklı bir grubun reklamını yapmanızı doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum...
Anlıyorum sağlık olsun o yeleğin içinde olup sohbet muhabbet etmek ayrı birşey bir toplulukta olduğunu hissetmek ve o topluluğu sevmen olay inşallah ilerde chopper alırsam artık öyle katılırım ama bu biraz zaman alır her neyse başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun
@Tony ; teşekkür ederiz, umarım en kısa sürede amaçladığın motorları alıp keyifle sürersin. Sürüş ve motor mekaniği konusunda dilediğin zaman yazabilirsin, keyifle cevaplarız bilgimiz dahilinde. Yakında internet sayfamız da aktif olacak oradan da e posta göndermen mümkün.
www.chaosriderstr.com
İnfo@chaosriderstr.com
Büyütmüyorum, yalnızca rica ediyorum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
Tulpar'dan dostlarla ...
16 Ekim, Cuma toplantımızdan ...
Motorlarıyla katılan, motoru tamirde olup artçı olarak ve motoru olmayıp bizlerle sohbet için şehir içi ve şehir dışından gelen, tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Eyvallah, tekrar görüşmek isteriz. Gezi etkinlikleriniz için de takipteyim.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Geçen haftaki buluşmamızın verdiği keyifle önümüzdeki cuma tekrar toplanıyoruz.
Grubumuza katılmak isteyen yada tanışma fırsatını kaçıran tüm chopper severleri davet ediyoruz.
https://www.facebook.com/events/828932730556061/
Herkese keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
Yarın akşam izmir'de bir iş gezisinden ötürü bulunan kurucu üyelerimizden burak arkadaşımız ,tanışmak için bir buluşma ayarlamak istiyor.İzmir'de bulunan ve grubumuzu tanımak isteyen arkadaşlarımız burdan ve facebook sayfamızdan irtibat kurabilirler.
NOT:İstanbul'daki cuma toplantımız aynı saat ve mekanda gerçekleştirilecekdir.Havaların kötü olması dolayısıyla illaki motorunuzla gelmeniz gerekmiyor,burada maksat birbirimizi tanımak ve kendimizi doğru bir şekilde ifade edip muhabette bulunmak.Kapımız bütün chopper severlere açıktır.
22 Ekim buluşmamızı, Moda Çay Bahçesinin kapalı olması nedeniyle, önce Lavazza Cafede, ve Mazgal Cafe'de gerçekleştirdik. Arada da, Belfast'a uğrayıp mekan işletmecisi arkadaşımız için süpriz bir doğumgünü pastası kestik. Gelecekte sağlam bir "choppercı" olacağına inandığımız genç arkadaşımız Burak da bizlerleydi. Yağmur, fırtına, soğuğa rağmen bir #Chaos buluşması daha keyifli #chopper muhabbetiyle sona erdi
Yeni toplantı ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle..
Selamlar Bursada yaşıyorum chopper sevdam var suan universite hazirlaniyorum yazin tanışmak isterim sizinle
Elbette bekleriz her zaman..
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Türk chopper sitesine girip kopyala yapıştır olmuş sanki tüzüğünüz yelekler yama yerleri bile aynı
tekeriniz düz bassınn
@mterayes26 ; farklı olalım diye yamaları pantolona dikecek , yelek yerine palto giyecek halimiz yoktu
Sizin de tekeriniz düz bassın ...
Öncelikle diğer hiçbir chopper grubundan esinlenip yada yardım alıp bir oluşum yapmadık bu güne değin,bir kere bunu kesinlikle açığa kavuşturmak gereklidir.Chopper gruplarının ortak özellikleri vardır,bu kaçınılmaz bir durumdur ama bende size şöyle sorayım,hangi chopper grubunda yelek üzerinde kan grubu yazar yada ekipmana önem verir? Chopper makineniz olduğunu görüyüroum ama chopper grupları ile alakalı bilgi edinme tarafınız zayıf kalmış.Bu konuda sizi eleştiremem ancak diğer mesajlarımda söylediğim üzere bizi tanımadan,ortamımızı görmeden ve fikirlerimizi yüzyüze konuşup anlamadan peşin yargıya varıp "onu bunu takilit etmişsiniz" gibisinden yorumlar yazmak bir noktada haksızlık oluyor.
Bizi ,çok açık ve net olarak söylüyorum toplantılarımıza katılan arkadaşlarımıza sorarak da bilgi alabilirsiniz,o noktadada çok şeffaf bir grup olduğumuz ortadadır.
NOT:Bugün İstanbul ,Kadıköy suadiye'de başlayacak olan geleneklsel 29 ekim cumhuriyet bayramı motosiklet kortejine tüm arkadaşlarımızı davet ediyor ve yanımızda görmek istiyoruz.Gerekli bilgiler Facebook sayfamızdan paylaşılmıştır.
Bu vesile ile herkesin Cumhuriyet bayramını kutlarım.
Haftalık Cuma Toplantımız İçin Davet
Bu haftaki toplantımızı Maltepe sahilde bulunan Şelale Kafede yapacağız.Toplantımıza bizi tanımak ve paylaşımda bulunmak isteyen bütün chopper sever arkadaşlarımız davetlidir.
https://goo.gl/maps/CxbXPpVKsKD2
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)