Dördüncü fotoda sol baştaki arkadaşın ön tekerinde bir aksesuar var, nerden kaça almıştır, aksesuarın adı nedir, fikriniz var mı acaba
Dördüncü fotoda sol baştaki arkadaşın ön tekerinde bir aksesuar var, nerden kaça almıştır, aksesuarın adı nedir, fikriniz var mı acaba
Rica ederim, elimden gelirse herkese yardım etmek isterim. Akşam tamircide buluştuk yine jawa ile Çalıştıracaksın boşta, karşısına taburade oturup çay söyleyip izleyeceksin.
Bugün için gruptaki herkese ben tekrar teşekkür ederim. Hiç yabancılık çekmedim, direkt sohbete başladık. İlk fotoğrafta görüldüğü üzere en baştaki alakasız mavili benim Motorumu da kadrajdan çıkardım simetriği bozmasın diye. Çok keyifli bir gündü. Öncelikle güvenli bir sürüştü. Sürüş öncesi toplantı ve uyarılar, Liderin Parmakla işaret vererek sürüş yönlendirmesi yapması, 90 km üzerine çıkmamak hoşuma gitti. 190 km yol yapmışım. 23 tl yakıt aldım. 5,16 LT yakıt yakmışım. Yavaş sürmenin yararı işte
Şaka bir yana ara sıra toplu sürüşlere katılmak güvenli sürüş eğitimlerinin devamı niteliğinde diye değerlendiriyorum. Grubunuza tekrar teşekkür ediyorum.
Birgün chopper/cruiser sahibi olursam giriş başvurusu yapmak isterim. Nasip.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Ben de bayıldım ona, rüzgar ile dönüyor, grup sürüşünde uzun süre onu izledim. İsmini bilmiyorum.
Fotoğraflar görünmüyor ben tekrar ekliyorum. O aksesuar BlackGhost'un motorunda. aliexpress'den aldı ve montajını yaptırdı.Kendisi daha detaylı bilgi verecektir.
@SAZMAN ; malum ki SL200'lerin keyif hızı 90-100 km/h. Bu günkü amacımız "keyifle" gezmekti. Hal böyle olunca sakin bir tempoda dolanmayı seviyoruz biz. Ayrıca, gurup sürüşlerimizde, güvenlik en önemli faktördür. Katılımcı arkadaşların deneyimleri, mevcut sürüş yeteneklerine göre davranıyoruz. En önden aynadan bakar bakmaz anlaşılıyor durum Bu günkü gezinin "road captain"ı olarak hepimizin sağlimen eve dönmüş olması önemlidir benim için Sohbet ve muhabbet ise her zaman keyiflidir
Linkimiz değişti doğrudur,sayfayı edit yapamadığımız için buradan tekrar paylaşıyorum.
https://www.facebook.com/ChaosTurkeyCC/
@polo34
Ebay'dan alınan bir ön çatal bağlantı burcudur (ali expresdede vardı ama ebay ucuz olduğu için almıştım o dönem),5 aydır kullanmaktayım.Orjinal hali harley için takılıyor ancak ben bir tornacıda özel kelepçe yaptırıp taktırmıştım,sıkıntı yaşamıyorum.Metal değil sert kauçuk plastiktir,rüzgar estikçe dönen bir yapısı vardır.
@SAZMAN
Bizlerde memnun olduk,ileride tekrardan görüşmek isteriz elbette
Telefonumdaki fotoğrafları paylaşmak isterim.
Fotoğraflar için sağolasın. Bu arada BP'deki grup arada sohbetini yaptığımız tam "snop takımıydı" Ne bir selam, ne bir gülümseme ...
Evet o arkadaşlardan birisi kişileri karıştırdı bana seslendi sonra farketti yanındakine söylüyor gibi oldu falan neyse biraz tuhaf bir ortam oldu. Asıl sorun bende, scooter ile beyaz tshirt ne işin var dimi?
Hayallerimi süslüyor, chopper motosiklete sahip olmak ve motosiklet kulübüne üye olmak. Umarım hayal olarak kalmaz
Severek takip ediyorum sizleri.
Teşekkürler, aşağıdaki parçayı konuşuyoruz değil mi? Kauçuk dönüyor dediniz, teyit etmek istedim, ayrıca ingilizcesi nedir, ne diye arayacağız
@sazman ; problem sende değil, altına HD çekince ayaklar ve beyin biraz yerden kesiliyor olabilir
@acestor ; inşallah istediğin bir motora sahip olursun. Motorsuz da olsan bizi tanımak isteyen tüm cruser/chopper sever arkadaşlar Cuma sohbetlerimize katılabilir. Bizler için motorun gücü, markası, fiyatı değil önemli olan. Önce insan olalım gerisi kolay...
@polo ; sertleştirilmiş ve krom görünüm verilmiş PVC o parçalar. Gerisini ghost cevaplasın
@polo34
Ebay isimlendirme doğrudur.Ben 5 ay önce almıştım.Bijon somununa takılan kafa kısmı metaldir ama diğer kısımlar sertleştirilmiş plastiktir.Trafikte sıkıntı yaşanmaması için metalden üretilmiyor bu ürünler sadece görsel aksesuar olarak alınıp kullanılıyor.Metal olsa zaten bellibir ağırlığı olur buda gidon kontrolünü zorlaştırabilir.Ağır makinelerin zaten gidonları ağır döner birde bu ürünlern komple metal olması ekstra handikap yaratırdı.
Dediğim gibi bu ürünler H-D için üretilen parçalar ve monte edilecek kafa kısmıda H-D motorların özel bijon somunlarına göre üretildiğinden başka model motorlara uydurmak için bir torna tesviye yerinde kendi motorunuzun bijonuna uygun aparat yaptırmanız ve o şekilde monte ettirmeniz lazım.Bununda ekstra bir maliyeti durumu söz konusu.Kısaca alacağınız bu ürünler sadece H-D motorları içindir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Bizim rutin olarak haftalık buluşmalarımız yaz yada kış farketmeksizin devam etmekdedir.Önümüzdeki buluşma planımız ise şu şekildedir;
Bu haftaki buluşmamız Karaköy'de olacak. (2 Eylül 2016 Cuma)
https://goo.gl/maps/oR443eJRTcF2
Saat 21:00'da avrupa yakasından katılacak arkadaşlarımız direkt olarak bu noktaya geçebilirler.
Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar ise kızıltoprak BP istasyonunda saat 20:00'da toplanacak ve saat 20:30'da toplu olarak karaköy mevkisine hareket edilecektir.
https://goo.gl/maps/CW6NHJK3VVu
Kulübümüzü ve bizleri tanımak isteyen bütün chopper sever arkadaşlarımızı buluşmamıza bekliyoruz.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Çekmeköy' de çektiğim detay.... Bende kalmasın.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)