Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Almanyadan Selamlar

REKLAM ALANI
    smooooth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VT 600 Shadow
    Arkadaslar Almanyada kaliyorum ve 15 seneden beri Honda VT 600 Chopper kullaniyorum. Artik Yazlari 2-3 ay Türkiye de gecirmeyi planliyorum ve Izmir yakinlarinda kalicam. Benim senelerden beri kullandigim ve emek verdigim Chopperimi Izmire getirp birakma imkanim var mi??

Kesinlikel yasak mi? yoksa bedel karsiligi TR plakasi alabiliyorumuyum?

Yardim lariniz icin tesekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sorun hakkında bilgim yok ama aramıza hoş geldin dostum

Motosikleti
    Şuan yok
    Hoşgeldiniz Avusturyada ikamet etmekteyim en fazla 5 buçuk ay Türkiyede motorunuzu kullanabilirsiniz Tr plakası almak isterseniz çok masraflı oluyor gümrük vb işlemler.
    2 3 ay Türkiyede geçiricekseniz bence hiç gerek yok 2 3 ay sorunsuzca binebilirsiniz uğraşmamanızı tavsiye ederim
    Ama illede bırakmak istiyorsanız tr plakası vs gibi işlemleri halletmeniz gerekicektir ve size çok pahalıya patlıcaktır tam ne kadar diye sorucaksanız bir bilgim yok ama çok tuzlu olduğunu duydum

smooooth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VT 600 Shadow
    Hosbulduk :-)

Avusturyali kardesim: Motorun Almanyadaki degeri 3-4 bin €. Türkiyede ayni temizlikte bulmakta zorlanirim, götürüp orda birakyim diye düsünüyorum. Yani degeri 3-4 bin € ve Üretim 1994 olan Choppere herhalde fazla para almazlar?? Yeter ki imkan olsun götürüp Türkiyede kullanmaya. Almanyada zaten daha kullanamayiroum zaman olmuyor.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    15 seneden beri tek motorla takdir edilesi ve örnek alınası bişey hoşgeldin.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Şuan yok
    Kardeşim benim bildiğim motorun Almanyadaki değerine değil Tr deki değerine bakıyorlar sonuçta Tr de kullanıcaksın sanada dediğim gibi tam kaç para ödersin bi fikrim yok ama tuzlu olduğunu çok kişiden duydum .
    Daha bilgili arkadaşlar seni yönlerdiricektir

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Hosgeldiniz.
    Yanlis bilmiyorsam kendi aracinizi bir defaya mahsus getirebiliyor ve bazi vergilerden muaf oluyorsunuz.
    Yani çok fazla masraf açacagini zannetmiyorum.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Hoşgeldiniz motoru merak ettim resimlerini paylaşabilir misiniz? Motor türkiyeye tescillenir yapması zor bir iş değil sonuçta gümrükten araba alınıp satılıyor ama 3ay kullanıp 9 ay yatırmak doğru mu?

Levent68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Türkiye'ye araç götürmek için internette ara çok bilgi çıkıyor. Eğer araç en fazla 6 aylık iken üzerine geçti ise getirebilirsin. ÖTV ve kdv ödüyorsun gümrük vergisinden muaf ama bir ton iş o da. Ama değmez hatta bir ara hesaplattık 0 km Yamaha R1 Türkiye satış fiyatı ile aynıya geliyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)