Merhaba, amatör öğrenmeye geldi :)
Reklamlar
-
Merhaba ağabeyler ve arkadaşlar,
Ben bu motor işlerinde yeniyim ve hevesliyim.İlk motorumu almak istiyorum ama ben gerekli bilgileri edinmeden değil motor kalem bile almam.
O yüzden gerekli bilgileri edinip motorumu o bilgilere göre alacağım.
Bu arada adım Umut , yaşım 18
İyi forumlar
Reklamlar
-
önce ehliyet , sonra eğitim sonra ekipman en son motosiklet kardeş.
-
Şikayetçi değilim, öğrenmeye geldim.
-
şikayet değil , sana hareket sıranı söyledim işte. Önce ehliyet , sonra düzgün bir pratik eğitim , sonra ekipman alıcaksın en son da motosiklet. yoksa diğer türlü ölürsün sakat kalırsın motorun da tadını çıkaramazsın.
-
sıralama yanlış
önce eğitim, sonra ehliyet, sonra ekipman, en son motor. kendi kendine pratikle asla öğrenemezsin.
-
kendi kendine pratikle öğrenirsin. herkes yola 600 cc ve üzeriyle çıkmıyor eğitimin önemi şu bu diye tartışmaya gerek yok ama aman eğitimsiz binme gözün çıkar diye de kimseyi korkutmamak lazım.
-motor para işidir ama yakıt olarak en çok yüz güldüren araçtır.
-ekipman motordan önce alınır önce bütün para motora yatırılırsa ekipmandan kısılır.
-bütçe yetiyorsa çinli motorlardan uzak durulur. bütçeni yazarsan motor ve ekipman tavsiyesi vererek kafanda bir yol haritası oluştururuz.
ve tabiki "az daha koy YBR al"
-
Motor kullanmasını biliyorum fakat ehliyetim ve motorum yok.
Geçen sene ehliyet alacaktım fakat motor olmayınca bir işime yaramaz diye almadım.
Aklımdaki motor tipi enduro.Bütçem 10.000 TL ye kadar çıkabilir.
Aklımda Crf 250 l vardı, fakat ben araştırmadan birşey almadığım için foruma üye oldum ve öğrenmeye geldim.
Görüşleriniz önemli, teşekkürler.
-
Mature ablalarıda aramızda görmek isteriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)