Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul'dan Selamlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R
    Merhaba arkadaşlar
    Adım Mustafa, yaşım 22 istanbul'dayım. Aranıza yeni katılan bir motorcu olarak forumu bir süredir takipteyim.Trafikte güvenli sürüş için bilgiler, deneyimleriniz ve önerileriniz, karşılaşabileceğim yada karşılaştığım sorunlar için sizlerden yeri geldiğinde yardım istemeye, yeri geldiğinde de başkalarına yardımcı olmak için üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm. Yaklaşık üç ay önce ilk motorumu aldım cbf 150. Bu süre içinde 2500KM'ye yakın yol yaptım. Amatör biçimde kullanamaya başlasam da fena sürmüyorum. Trafik çilesine bir nebze de olsa kendi çapımda son vermiş bulunuyorum.

Mesajımı özetlersem aranıza yeni katılan bir birey olarak herkese merhaba demek istiyorum.
    Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Teşekkürler
    Murat.K. bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldiniz Allah kaza bela göstermesin.İstanbulun neresindesiniz.

Motosikleti
    CBR250R
    amin teşekkür ederim. bölge olarak şişli'deyim. Siz neredesiniz acaba?

oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin keyifli vakit geçirmen dileğiyle iyi forumlar dilerim

Motosikleti
    CBR250R
    teşekkür ederim. Forumu takip ettiğim kadarıyla baya eğlenceli vakit geçireceğimi düşünüyorum

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Hoşgeldiniz iyi forumlar

Motosikleti
    CBR250R
    hoşbuldum. sağolun size de iyi forumlar

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    Hoşgeldin mustafa kardeşim iki teker istanbulda ulasim ićin en iyi karar ama bir okadar tehlikeli bu sevda isi trafikte yasadigimiz abuk subuk olaylar çekilmez hale getirsede tutkudur iki teker ☺

Motosikleti
    Kanuni- Motorun
    Merhabalar,
    Ben Levent İstanbuldan katılıyorum. Bende yaklaşık 7 seneden beri hep scooter kullanicisi olarak motor zevkini tadanlardanim. Yaklaşık 5-6 aydır bacagimdan geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı motora binememistim. Top oynarken bağları kopardim. Motor kazası değildir. Sukur şimdiye kadar kazam hiç olmadı.
    Geçen hafta dayım vitesli motoru olan Honda 125cbs galiba binip denemek için turladim. Ve kanım yine kaynamaya başladı. İnternette motor almak için ve vitesli motor kullanmanın zevkini az olsa da tadınca vitesli motor almaya karar verdim. Şimdilik Küba SL200 modeli araştırıyorum. İnşallah en yakın zamanda da araniza katılmayı istiyorum. Sizden gelecek önerilere de açığım.
    Hepimize kazasız sürüşler...

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı leventozo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Ben Levent İstanbuldan katılıyorum. Bende yaklaşık 7 seneden beri hep scooter kullanicisi olarak motor zevkini tadanlardanim. Yaklaşık 5-6 aydır bacagimdan geçirmiş olduğum ameliyattan dolayı motora binememistim. Top oynarken bağları kopardim. Motor kazası değildir. Sukur şimdiye kadar kazam hiç olmadı.
    Geçen hafta dayım vitesli motoru olan Honda 125cbs galiba binip denemek için turladim. Ve kanım yine kaynamaya başladı. İnternette motor almak için ve vitesli motor kullanmanın zevkini az olsa da tadınca vitesli motor almaya karar verdim. Şimdilik Küba SL200 modeli araştırıyorum. İnşallah en yakın zamanda da araniza katılmayı istiyorum. Sizden gelecek önerilere de açığım.
    Hepimize kazasız sürüşler...
    geçmiş olsun inşallah hiç kazanız olmaz. Kuba sl200 kullanıcılarının facebook grubu var orda temiz motor alıp satıyorlar bilginiz olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------

Arkadaşlar istanbul-avrupa yakası küçük cc kullanıcıları olarak toplanıp birşeyler yapalım mı artık?

Motosikleti
    Rks titanic 150 2012
    hoş geldiniz iyi forumlar.

Motosikleti
    CBR250R
    kusura bakmayın arkadaşlar, işim nedeniyle pek fazla zaman ayırıp forumu dolaşma imkanım olmadı mesajlarınızı cevapsız bıraktım. herkese teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)