Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Merhabalar

REKLAM ALANI
    macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandir uye olmadan takip ediyordum bugun A2 ehliyet icin basvurdum ve artik kendimi tanitma zamaninin geldigini dusunuyorum.Surucu kursundaki arkadas B sinifi ehliyetim oldugundan dolayi sadece direksiyon sinavina girecegimi soyledi sinavda ekim ayinin ortasinda veya sonunda olacakmis smdi bekliyoruz bakalim.
    Pratik yapabilmek icin motor kiralamam lazim cevremde motorsiklet kullanan arkadas pem yok cunku bu nedenle kiralama yerleri konusunda da yardimlarinizi esirgemezseniz sevinirim.
    Kisaca kendimi tanitayim istanbulda yasiyorum umraniye tarafinda oturmaktayim.Otomotiv sektorune yedek parca ureten bir firmada tasarimci olarak calisiyorum yasim 29 bu arada offroad sevdalisi biriyim ayni zamanda ins iki teker uzerinde bulusmak gorusmek dilegiyle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Ilk msj benden olsun nede olsa baya yakinmisiz. Oncelikle aramiza hosgeldin. Kiralama konusunda bilgim yok ancak mutlaka yardim edecek birileri vardir.

MASTER_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750 X DCT
    hayirli olsun

ben de cekmekoy tarafindayim... yakin oldugu icin honda akademiyi tavsiye ederim... surus egitimi onemli... saglikla nice suruslere

saygilarimla

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    Hemen Honda gs1 gs2 hazırlık ve gs2 eğitimlerine git. Honda com tr de yazıyo hafta içi kurslarında rahat yer bulursun

macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tesekkurler arkadaslar sagolun simdi hemen bakiyorum bahsettiginiz yerlere

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)