Herkese merhabalar arkadaşlar.. 33 yaşından sonra 2 tekere merak sarıp, kendimi forumun içinde buldum.Adım Utku, Bursa'da yaşıyorum ve İnternet reklamcılığı ile ilgileniyorum.. Tekeriniz düz bassın, sevgiyle kalın.
Herkese merhabalar arkadaşlar.. 33 yaşından sonra 2 tekere merak sarıp, kendimi forumun içinde buldum.Adım Utku, Bursa'da yaşıyorum ve İnternet reklamcılığı ile ilgileniyorum.. Tekeriniz düz bassın, sevgiyle kalın.
Aramıza hoşgeldin
2 teker tutkudur. Bu forumdaki paylaşımları düzenli olarak takip ettiğinde bir çok bilgiye erişmiş olursun. Bir tavsiyem youtube'da motovlogları izlemeye çalış. Misal ; altın elbiseli adam . Bunların eğitim videolarını izledikçe teorik olarak bir sürü bilgiye hakim olursun. Uygulama esnasında da edindiğin teoriyle uygulamayı pekiştirmiş olursun. Çok büyük katkısı olur sana.
Forumda keyifli vakit geçireceğinden şüphen olmasın tekrar aramıza hoşgeldin
Tekerine taş değmesin
Daha geç başlayanlar da var utku Negatif şeyler yazmak istemem fakat scooterdan çok anlamasam da tecrübesiz olduğunu varsayarak; aman dikkat diyorum. Çünkü Allah göstermesin kaza falan bi saniyelik hataya bakıyor.Kullanarak öğrenme yerine öğrenerek kullanman dileklerimle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)