Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sakarya - Karasu'dan Merhabalar.

REKLAM ALANI
    SoulPason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar,
    Adım Batuhan 19 yaşında Sakarya Üni. Grafik bölümü öğrencisiyim. Allah'ın izniyle ay sonuna doğru ilk motorumu alacağım ama almadan önce büyüklerime danışmak istedim (çevremde motosiklet bilgisi olan çok nadir insan var) ilk motorumu kawasaki ninja 250r-300 veya honda cbr 250 olarak düşünüyorum. Siz büyüklerimin, bilgi sahiplerimin görüş ve önerilerine açığım şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aramıza hoşgeldin kardeşim. Umarım hayalindeki motora bir an evvel kavuşursun. Hayırlı pazarlar dilerim .

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    hişşşşt dur bakem, ilk motrunu alıcan ve çevrende anlayan nadir ve sen 250cclik en hızlı giden motorlarla başlıcan dimi, sana hayatının geri kalanını sağlıklı yaşaman için sırası ile yapman gerekenleri yazıyorum, gerisi sana kalmış canın nasıl isterse öyle yap

1 ehliyet
    2 ekipman
    3 mümkünse 150ccyi geçmeyen bir başlangıc motoru
    4 sürüş deneyimi
    5 sonra canın ne isterse onu yap zaten bir iki kere azraille karşilaşırsan ne demek istediklerimi daha iyiy anlarsın

SoulPason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin kardeşim. Umarım hayalindeki motora bir an evvel kavuşursun. Hayırlı pazarlar dilerim .
    Hoşbulduk, Teşekkür ederim hayalimdeki motor için çalışıyorum

Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hişşşşt dur bakem, ilk motrunu alıcan ve çevrende anlayan nadir ve sen 250cclik en hızlı giden motorlarla başlıcan dimi, sana hayatının geri kalanını sağlıklı yaşaman için sırası ile yapman gerekenleri yazıyorum, gerisi sana kalmış canın nasıl isterse öyle yap

1 ehliyet
    2 ekipman
    3 mümkünse 150ccyi geçmeyen bir başlangıc motoru
    4 sürüş deneyimi
    5 sonra canın ne isterse onu yap zaten bir iki kere azraille karşilaşırsan ne demek istediklerimi daha iyiy anlarsın
    Hoşbulduk hocam, dediklerini uygulamaya çalışacağım
    oguzhan6161 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)