İstanbul Avcılar'dan Selamlar - Gezecek arkadaş yok mu?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merhabalar bende sık sık avcılar Gümüşpalaya geliyorum kız arkadaşım için. Çevreyi biliyosundur diye sorayım motoru bırakabileceğim açık veya kapalı otopark var mı buralarda?
-
Çok fazla otopark var avcılarda. Devlet hastahanesi ( Murat KÖLÜK ) yakınsa bahçesine bırakabilirsin Migros var onun bahçesini kullanabilirsin. Ücretli otoparklarda var tabi sana yakın olan yerlere bakmak lazım.
-
Bende arkadasim icin gumuspalaya 2 gunde bir gelirim...guzel yerler
-
25 senedir gördüğüm için güzel gelmiyor artık
-
vay ben avcılarda oturup beylikdüzüne işe gitmek iyiymiş
-
Ayarlamak 2 yılımı aldı :D ama sonuç şahane özellikle avcılardan-cevizlibağa uzun süre gittikten sonra...
-
Motordan memnunmusunuz acaba sorun çıkarıyormu ?
-
Motoru şöyle özetleyebilirim;
Yakıt gayet uygun.
Kullanım rahatlığı gayet iyi.
Sele rahat gidon mesafesi oturmu şekli bence gayet iyi.
Frenler sıkıntılı iyi yada vasat denebilir. Lastikleri değiştirip rahatladım.
Aydınlatma idare eder, İngiltereden Osram Nightracer 110 aldım hafta sonu takıp aydınlatmayı %110 arttırmış olucam
Sesi güzel yüksek devirlerde gayet iyi.
Yol tutuşu lastikleri değiştiğim için gayet güzel. Orjinal lastiklerini konuşmaya gerek yok.
130 km maximum hızı var.
Aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur.
Sağından solundan saçma sapan arıza vermiyor. Gayet cebe dost bir başlangıç motoru
-
hacı kamera çok iyimiş. görüntü kalitesi falan.
aboneyim
-
Cleavra adlı üyeden alıntı
Çok fazla otopark var avcılarda. Devlet hastahanesi ( Murat KÖLÜK ) yakınsa bahçesine bırakabilirsin
Migros var onun bahçesini kullanabilirsin. Ücretli otoparklarda var tabi sana yakın olan yerlere bakmak lazım.
hocam ücretli olsa daha iyi olur sürekli çalınacak diye korkan insanım. şükrübey metrobüs durağına en yakın nereyi tavsiye edersin?
-
exhell adlı üyeden alıntı
hacı kamera çok iyimiş. görüntü kalitesi falan.
aboneyim
Teşkkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
Şükrübey geçidinden reşitpaşa caddesine giden yola gir alt geçide gider gibi. Ama geçide girme avcıların içine doğru devam et 50 - 75 metre sonra sağda otoparkvar ücretli
-
Cleavra adlı üyeden alıntı
Teşkkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
Şükrübey geçidinden reşitpaşa caddesine giden yola gir alt geçide gider gibi. Ama geçide girme avcıların içine doğru devam et 50 - 75 metre sonra sağda otoparkvar ücretli
Teşekkürler
-
Pierrecarton adlı üyeden alıntı
Merhaba Serhat,
Eğer katılmayı istersen ufakca bir grubumuz var. Pazar günleri sürüş, Cuma günleri ise tanışma ve sohbet, muhabbet amaçlı toplanmalar düzenliyoruz. Bu akşam 21:05'te yine birlikte olacağız eküriler ile. Zira grubumuzun ismi "Eküriler".
Facebook grubu linki
https://www.facebook.com/groups/331610087012797/
Çok teşekkürler katıldım gruba kısmetse akşamda gelicem )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler