Gel Tanışalım Önce Ben Kısaca IVU
Reklamlar
-
30 Ağustos 2015, 13:40
Arkadaşlar Merhaba;
Ben Ufuk UZUN İstanbul Anadolu Yakasın da yaşıyorum, 6 yaşım da başladım motosiklet kullanmaya Mart 7 de 25 yaşına gireceğim aktif olarak neredeyse 19 yıldır motosiklet kullanıyorum, ve hava şartları çok ağır olmadığı sürece tercihim hep motosiklet oluyor. Bu süreçte çok değerli dostlar edindiğim gibi çok değerleri insanları da kaybettim hepimizin buna benzer hikayeleri vardır bu yüzden umuyorum ki bu güzel tutkumuzu yatağımız da can verecek şekil de yaşayalım, şuan 2014 Model S1000RR sahibiyim ve Eylül ayı için de 2013 Model z800 alacağım günlük kullanım için bu modelleri merak eden veya özel soruları olan arkadaşlar a yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
https://www.facebook.com/UzunlarUfuk
Motosikletin üstünde İmanın 5 Şartları dışın da uymamız gereken SS'in 5 şartları olduğu kendimize asla unutturmayalım lütfen.
1. Ön görü sahibi olabilmek.
2. Hızlı ve doğru kararlar vermek.
3. Gücü kontrol edebilmek.
4. Sakin kalmak.
5. Kendini bilmek.
Lütfen ne kendimizi nede başkasını riske atacak şeyler yapalım, ekipmansız çıkmayalım, karşıdaki hataları hesaplayalım vs... Tutkumuz bir yaşam ve bu yaşamı hep beraber paylaşarak yaşadığımız zaman güzel oluyor ALLAH'a emanet olun keyifli ve sağlıklı sürüşler.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2015, 13:54
Merhaba
bu kadar tecrübeniz varken foruma üye olmaya geç bile kalmışsınız
hoşgeldiniz
6 yaşında hangi motoru kullanıyordunuz meraktan soruyorum mobilet falan mı?
şu sıralar forumda trollerin açtığı başlıklar ve saygısızlıklar nedeni ile bir miktar huzursuzluk havası hakim size tavsiyem canınızı sıkmaya çalışanları önemsemeyin ve size saçma gelen başlıklara cevap yazmayın
-
30 Ağustos 2015, 13:57
Hoşgeldin abi Motosikletin gerçekten çok güzel herkesin sahip olmak istiyeceği bir motosiklet Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
-
30 Ağustos 2015, 14:25
Usercom;
Hoş bulduk teşekkür ederim hoş karşılamanız ve iyi niyetli uyarınız için, Okul ve iş hayatı yüzünden İnternet e girecek pek vaktim olmuyordu bu sene hayırlısı ile okulum bitince anca fırsat bulabildim forumlar da vakit geçirip değerli yol arkadaşları ile sohbet etmeye. İlk kullandığım motosiklet Kawasaki H1, Beykoz da bir kır evinde kullanmıştım yani kullanmıştım dediğim zaman kafanız da çok fazla bir şey canlanmasın ama o gün ne yaptıysam sonraki her gün tekrar tekrar yaptım ve bir süre sonra bahçeden dışarı çıkabildim o gün bu gündür bahçeye girmiyorum. Her fırsat da en sevdiğim uzuvulumun tadını çıkartıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
avusturya1;
Hoş bulduk kardeşim çok teşekkürler ederim, inşallah her motosiklet kullanıcısı gerekli tecrübeye vardığı zaman hayalindeki araçların sahibi olur. Sende umarım isteğin tarihte Ninja 300 ü alır güzel sağlıklı günler de kullanırsın.
-
30 Ağustos 2015, 14:28
İnşallah abim hayırlı forumlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)