Yalova'dan merhabalar benden de
Reklamlar
-
12 Ağustos 2015, 22:20
Reklamlar
-
13 Ağustos 2015, 01:00
hoşgeldin.
sanki geçenlerde seni diş hastanesinin oralarda gördüm gibi
bende yalovalıyım, ancak balıkesirde yaşıyorum, 2 hafta önce felan gelmiştim siyah cbr ile
-
13 Ağustos 2015, 01:25
Hoşgeldin dostum. Yalovadayım ben de. Kısmetse 10 güne alıyorum ehliyeti. bugün bi r25 gördüm fatih caddesinde belkide sendin )
-
13 Ağustos 2015, 10:39
merhaba dostum bende yalovadayım mat siyah regal var bende çiftlikköydeyim
-
13 Ağustos 2015, 10:49
-
14 Ağustos 2015, 13:45
BEKLERİM DOSTUM
[QUOTE=Gorkem.IX;3698681]çok iyi motor hocam özdilek'e sık uğruyorum tanışırız umarım bi ara
Dostum beklerim herzaman çiftlikköy sahil mobilde emekli diye bir tekne var sahile masa atıyoruz.
kızlı erkekli bir grup görürsün gelince direk oraya bekliyorum şimdi yaz ya ondan dolayı kapalı mekana girmiyoruz
özdilek tarzı yerlere orda masa sandalye atıyoruz kuma veya denize oturuyoruz müsait olduğun zaman beklerim ben
hep ordayım
-
14 Ağustos 2015, 19:22
[QUOTE=matsiyah;3699594]
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
çok iyi motor hocam özdilek'e sık uğruyorum tanışırız umarım bi ara
Dostum beklerim herzaman çiftlikköy sahil mobilde emekli diye bir tekne var sahile masa atıyoruz.
kızlı erkekli bir grup görürsün gelince direk oraya bekliyorum şimdi yaz ya ondan dolayı kapalı mekana girmiyoruz
özdilek tarzı yerlere orda masa sandalye atıyoruz kuma veya denize oturuyoruz müsait olduğun zaman beklerim ben
hep ordayım
Bugün Leman'a gittim vakit bulursam gelmek isterim hocam çok teşekkür ederim teklifin için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)