Çok önce üye olmuştum foruma o zamanlar lisedeydim motor istiyordum.Sym joyride di istediğim motor.
Daha sonra üniversiteye başladık ailemin izin vermemesi dolayısıyla olmadı motorum.
Onun yerine arabam olmuştu Skoda fabia gerek işletme maliyetleri gerekse iki tekerin özgürlük ruhuna olan hasret, arabamı geçen sene tam bu aralar sattım.
Bu senede İstanbula gelir gelmez motor ehliyetine yazıldım.Bir kaç gün önce ev arkadaşımın motoru olan cbf den bende aldım.
Şimdi kapının önünde yatıyor bizim oğlan 22 ağustosu bekliyorum
Cbf tercihim başlangıç motoru olması işletme malileti den dolayı tercih ettim.Az yakması ve parça ucuzluğu.Birde motor benim için hız anlamına gelmiyor zaten Motor ulaşım aracındanda ziyade gezi aracı benim için. Diğer motorumuda seneye alırım sanıyorum Rr 350 lik yada Yamaha virigo. Tam bir crusser hastasıyım
Ehliyeti almadan ekipmanımı düzerim sanırsam karar verdim gibi.Sharp testlerine göre bir kaç ls2 modeli yada nolanın 4 yüz küsür liralık bir kaskı vardı artık birini alacağım.
Bu arada motorum 2008 model 60 binde 2530 liraya aldım.Arkadaşımın motorundan bildiğim kadarıyla gidişi iyi geldi bana birde marş motorunda sıkıntı var.Ev arkadaşımda yaşamıştı bu sıkıntıyı karabükte 80 liraya çözmüştük.Onun haricinde lastiklerin durumu iyi.Kozmatik olarak parasının hakkı motor.
Çinli parçalamaktansa Honda parçalamak iyidir Bu arada Bostancı küçükyalı taraflarında Usta bilen var mı ? Marş motorudur , yağıdır onları bir değiştireyim daha öndece arkadaşım motoru hariç tecrübem yok fakat 4 yıllık araba sürücüsüyüm.
İstanbul Bostancıdan ve Karabükten Selamlar iyi forumlar