Bu Kesinlikle Bir Bağımlılık!!
Reklamlar
-
06 Ağustos 2015, 10:24
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Ben de motor kullanmayı yeni öğrenmeye başladım. Şu an için direksiyon sınavı için trafiğe kapalı alanlarda 2.5 metre aralıklı dubalar arasında slalom yapmaya çalışıyorum Motorum da Kanuni BS 125. Sınavla ve motorla ilgili tavsiyeleriniz veya önerileriniz olursa çok sevinirim. Tekerinize taş değmesin arkadaşlar
Reklamlar
-
06 Ağustos 2015, 11:01
Dİreksiyon sınavı iki aşamalı olacak.
1nci aşamada Slalom, sekiz çizme ve platform üzerinden geçiş var. Slalom ve sekiz çizmeyi rahat yaparsınız. Platform'dan geçerken sakın düşük vitesle girmeyin. dengenzi sağlamak için platforma çıktığınız uca değil de platformun bittiği noktaya odaklanın.. 1nci aşamayı tamamladığınız da komisyon üyeleri sizi trafiğe çıkmanız için yönlendirecek.
2nci aşama olan trafiğe çıkarken sinyal vermeyi unutmayın. çok hızlı gitmeyin. yavaşta olmayın. Trafiği iyi okuyun. araç takip mesafesine dikkat edin. Hangi şeritte gidiyorsanız şeritin sağ yanına yakın bölgede ilerleyin. En önemlisi heyecan yapmayın.
Sınavdan önce parkuru ve trafik güzerhanı öğrenmek için bir kaç keşif yapın.
Sınav günü sizin için verilen sınav saatinden 2 saat önce sınav yerinde olun ki sizden önce sınava giren adaylar nasıl yapıyorlar, hataları neler, komisyon üyeleri nelere dikkat ediyor iyice gözlemleyin.
-
06 Ağustos 2015, 11:51
Teşekkür ederim tavsiyeler için ben de heyecan yapmaktan çok korkuyorum, elim ayağıma dolaşır da kalırsam kış gelmeden yine özgürce binemeyeceğim
-
06 Ağustos 2015, 11:58
cnergiz adlı üyeden alıntı
Dİreksiyon sınavı iki aşamalı olacak.
1nci aşamada Slalom, sekiz çizme ve platform üzerinden geçiş var. Slalom ve sekiz çizmeyi rahat yaparsınız. Platform'dan geçerken sakın düşük vitesle girmeyin. dengenzi sağlamak için platforma çıktığınız uca değil de platformun bittiği noktaya odaklanın.. 1nci aşamayı tamamladığınız da komisyon üyeleri sizi trafiğe çıkmanız için yönlendirecek.
2nci aşama olan trafiğe çıkarken sinyal vermeyi unutmayın. çok hızlı gitmeyin. yavaşta olmayın. Trafiği iyi okuyun. araç takip mesafesine dikkat edin. Hangi şeritte gidiyorsanız şeritin sağ yanına yakın bölgede ilerleyin. En önemlisi heyecan yapmayın.
Sınavdan önce parkuru ve trafik güzerhanı öğrenmek için bir kaç keşif yapın.
Sınav günü sizin için verilen sınav saatinden 2 saat önce sınav yerinde olun ki sizden önce sınava giren adaylar nasıl yapıyorlar, hataları neler, komisyon üyeleri nelere dikkat ediyor iyice gözlemleyin.
Süper taktikler, teşekkürler.
-
06 Ağustos 2015, 12:09
Çok Sağolun bu taktikleri bir ara kullanacağım )
Dört tekerlek bedenini, İki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)