Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Neden 30 yıl bekledim...

REKLAM ALANI
    tolgatopozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    MERHABALAR ISPARTA DAN TOLGA BEN BELEDİYEDE MÜHENDİSİM SİTEYİ 2GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM BEĞENDİM ÜYE OLMAK İSTEDİM.

İNSANLAR 30 YAŞINDAN SONRA DEĞİŞTİĞİNİ ÇOĞU YERDE OKUMUŞTUM AMA BUKADAR BARİZ BİR ÖRNEĞİNİ GÖRMEMİŞTİM HİÇ MOTORLA ALAKASI OLMAYAN BEN 2YIL ÖNCE ALDIĞIM ELEKTRİKLİ BİSİKLETTEN SONRA KENDİME SIFIR YAMAHA YBR 125 ALDIM. ŞUAN HER AN MOTORA BİNME HATTA Bİ AN ÖNCE DAHA BÜYÜK BİR MOTOR ALMA ARZUM VAR. AMA BİRAZ TECRÜBEDEN SONRA ŞUBATTAN SONRA İNŞALLAH GERÇEKLEŞTİRECEĞİM İSTEĞİMİ.

HERKESE HAYIRLI GÜNLER ALLAHA EMANET OLUN.....
    ENİGMA, karacabeg ve AliCem Yener bunu beğendiler.
    30 YIL NEDEN BEKLEDİM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    HOŞGELDİNİZ, hocam oluyor öyle. Bende arabayla gezen derdi tasası olmayan biriydim. Bigün kafama öylesine merak olarak geldi 2 sene önce. Ve buralara kadar geldik oluyor öyle. Çok zevkli bir hobidir sabırla büyüterek uzun yıllar kullanmanız dileğiylee

Motosikleti
    Bajaj Pulsar
    35 y da aldım. alakam yoktu. mıcıra kaptırdım. düştüm. kolumu kırdım. gene devam. böyle de bir şey kendileri

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    Hoşgeldiniz. Doğru adrestesiniz daha burada da bir o kadar değişeceksiniz bilinçleneceksiniz.

Motosikleti
    ybr 125
    ARABA DEVAM ONSUZ OLMAZ AMA MOTOR ŞUAN DAHA ZEVKLİ GELİYOR.
    SABIRLA BÜYÜTMEKTEN KASTIN İKİNCİ MOTOR OLARAK YAMAHA XJ 6 Diversion F Mİ YOKSA Kawasaki ER-6 F Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ABARTMIŞ OLMAM DİMİ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

Alıntı MAOK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    35 y da aldım. alakam yoktu. mıcıra kaptırdım. düştüm. kolumu kırdım. gene devam. böyle de bir şey kendileri
    TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH KİMSE YAŞAMAZ DÜŞMEDEN DEVAM....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz. Doğru adrestesiniz daha burada da bir o kadar değişeceksiniz bilinçleneceksiniz.
    HOŞBULDUK DEĞİŞMEDEN BİLİNÇLENMEK DAHA İYİ GİBİ... DAHA FAZLASINA KATLANAMAM SANIRIM
    30 YIL NEDEN BEKLEDİM.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    [/QUOTE]HOŞBULDUK DEĞİŞMEDEN BİLİNÇLENMEK DAHA İYİ GİBİ... DAHA FAZLASINA KATLANAMAM SANIRIM[/QUOTE]
    olur zamanla

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HOŞGELDİNİZ, hocam oluyor öyle. Bende arabayla gezen derdi tasası olmayan biriydim. Bigün kafama öylesine merak olarak geldi 2 sene önce. Ve buralara kadar geldik oluyor öyle. Çok zevkli bir hobidir sabırla büyüterek uzun yıllar kullanmanız dileğiylee
    ARABA DEVAM ONSUZ OLMAZ AMA MOTOR ŞUAN DAHA ZEVKLİ GELİYOR.
    SABIRLA BÜYÜTMEKTEN KASTIN İKİNCİ MOTOR OLARAK YAMAHA XJ 6 Diversion F Mİ YOKSA Kawasaki ER-6 F Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ABARTMIŞ OLMAM DİMİ....

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Şubat motoru büyütmek için çok erken olur. En az 10000 km yapmanız lazım motoru büyütmek için.
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...a-gecirdi.html
    Şu sayfada daha yeni olmuş bir olay var, motoru büyütmekte acele eden birinin başına gelenler.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    bende 30 undan sonra başladım, zararın neresinden dönersen kardır, tekerin düz bassın

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şubat motoru büyütmek için çok erken olur. En az 10000 km yapmanız lazım motoru büyütmek için.
    http://www.motosiklet.net/forum/kaza...a-gecirdi.html
    Şu sayfada daha yeni olmuş bir olay var, motoru büyütmekte acele eden birinin başına gelenler.
    GERÇEKTEN ETKİLENDİM KÖTÜ OLMUŞ BİR DAHA KİMSE YAŞAMASIN İNŞALLAH. YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜTMEK EN MANTIKLISI BUNU ANLADIM.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------

Alıntı Pisman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 30 undan sonra başladım, zararın neresinden dönersen kardır, tekerin düz bassın
    TEŞEKKÜRLER OZAMAN 30 YAŞ DEĞİŞİM NOKTASI BELLİ OLDU....

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    37 yaşında motor almak nasip oldu. o güne kadar ne eğitime gitmeye vaktim oldu, nede bayiye gidip incelemeye. eşim ile beraber gaza geldik bir günde karar verip aldık. şimdi fır fır geziyoruz. yaş ilerleyince risk analizi farklı oluyor insanın. 100km üzerine çıkmadı motorlarımız. fır fır gezmekten çok memnunuz

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    37 yaşında motor almak nasip oldu. o güne kadar ne eğitime gitmeye vaktim oldu, nede bayiye gidip incelemeye. eşim ile beraber gaza geldik bir günde karar verip aldık. şimdi fır fır geziyoruz. yaş ilerleyince risk analizi farklı oluyor insanın. 100km üzerine çıkmadı motorlarımız. fır fır gezmekten çok memnunuz
    BENDE 60I GEÇEMEDİM DAHA O HIZI ELEKTRİKLİDE GÖRÜYODU GERÇİ AMA ALIŞMAK İÇİN DAHA HIZLI GİTMİYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM TIN TIN BENDE
    30 YIL NEDEN BEKLEDİM.

karacabeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin bende aynı durumdayım arabamı satıp bende cbf150 ile başladım. değiştirmek için biraz daha sabret veya araya bir 250 gibi bir şey atarsan daha güvenli olabilir.
    "Edeple gelen lütufla gider"

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Hoşgeldiniz, ben de annemin yemini yüzünden adıma ilk motoru 32 yaşında alabildim, şimdi ise o günlerin acısını çıkartıyorum

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    Caps lock açık.

Motosikleti
    YBR125 ile biraz daha zaman geçirdikten sonra 250cc naked veya ss tarzı bir şey alın. 30 yaşından sonra motor üzerinde hız yapmakla uğraşmıyor insan. 250 cc yeterli geliyor. tabi bu benim şahsi görüşüm size uyar uymaz, o kısmını tartışılmaz...

Motosikleti
    ybr 125
    YBR125 ile biraz daha zaman geçirdikten sonra 250cc naked veya ss tarzı bir şey alın. 30 yaşından sonra motor üzerinde hız yapmakla uğraşmıyor insan. 250 cc yeterli geliyor. tabi bu benim şahsi görüşüm size uyar uymaz, o kısmını tartışılmaz...
    Yok haklısınız sanırım ben pek hız düşünmüyorum tın tın gerçekten , ama uzun yola gidecek bir motor olsun yeter birde tasarımı güzel olması gerekiyor gibi şuan ki fikrim sadece oda değişebilir zamanla. (yzf r25 tasarımını çok beğendim mesela)
    30 YIL NEDEN BEKLEDİM.

Motosikleti
    Alıntı tolgatopozlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok haklısınız sanırım ben pek hız düşünmüyorum tın tın gerçekten , ama uzun yola gidecek bir motor olsun yeter birde tasarımı güzel olması gerekiyor gibi şuan ki fikrim sadece oda değişebilir zamanla. (yzf r25 tasarımını çok beğendim mesela)
    hiç bir SS uzun yolda rahat değildir. çok sık mola verilmesi gerekir. Çanakkale`ye gittik geldik, sırtımızda çantalar vs derken inanılmaz boyun ağrıları çektik. r25 nispeten ninja SL den daha rahat sürülen bir motor ki bunun sebebi gidon yüksekliği. yoksa sl daha ince vs olmasından dolayı değil.

Motosikleti
    ybr 125
    hiç bir SS uzun yolda rahat değildir. çok sık mola verilmesi gerekir. Çanakkale`ye gittik geldik, sırtımızda çantalar vs derken inanılmaz boyun ağrıları çektik. r25 nispeten ninja SL den daha rahat sürülen bir motor ki bunun sebebi gidon yüksekliği. yoksa sl daha ince vs olmasından dolayı değil.
    Teşekkürler bilgi için fuara kadar değişiklik düşünmüyorum ozaman beğendiğim bir model olursa inşallah almayı düşünürüm.
    30 YIL NEDEN BEKLEDİM.

MASTER_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750 X DCT
    hosgeldiniz hayirli olsun iyi forumlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)