dostum hayırlı olsun kazasız belasız.Adaya gelince bi foto çektirirsin artık
dostum hayırlı olsun kazasız belasız.Adaya gelince bi foto çektirirsin artık
Sağol kardeşim, gelirim tabi, o gün ayaküstü oldu en azından biraz sohbet ederiz..gözüm senin araçtaydı ama bu uygun denk gelince gidip aldım hemen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Teşekkürler, Olur, zaten haftasonları genelde adadayım, yazlıkta Güzelçamlı tarafında
Canavar almışsın, kazasız belasız, izmirin yolları berbat. Hayırlı olsun kardeşim çok güzel, AGV K5 en istediğim kasklardan biriydi, istediğim rengini bulamadım diye arai aldım. Kaskında çok güzel
Hayalimdeki motor. Hayırlı olsun. Umarım o ayakkabıyla sürmüyorsunuzdur. Yolda görsem kahkahayı basardım. :D
Gözlerim bayram etti ya maşallah iyi günlerde kullanın keşke 24 saat açık otoparkla falan anlaşsanız.
Uzun yolda tabiki de botlarım var onları kullanıyorum fakat o botlar da sürekli giyilemiyor kardeşim, her ne kadar doğru olmasa da günlük ayakkabıyla da kullandığım oluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Teşekkür ederim..sürekli kapalı garajda motor
Allah bana bu motordan nasip etmez inşallah. çünkü bu tarz motorlar artistlik,hız,makas,gereksiz bağırtma motorları. SS lerin üstüne binipte bunları yapmayanı görmedim. gerek yok kalsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)