ben istanbuldan yavuz karaelmas makına muh 3 sınıf ögrencisiyim çok kısa zamanda bende bi motor alıp aranıza katılmak istiyorum bende motor sevdalısıyım
ben istanbuldan yavuz karaelmas makına muh 3 sınıf ögrencisiyim çok kısa zamanda bende bi motor alıp aranıza katılmak istiyorum bende motor sevdalısıyım
ben istanbuldan yavuz kaaelmas makına muh 3 . sınıf ögrencisiyim yakın zamanda bende mototrumu alıp aranıza katılmak istiyorum
slm arkadaslar ben istanbulkdan yavuz
hosbulduk ben bu motora yeni merak sardım ve fazla bilgim yok açıkcası bi tane almayı düşünüyorum şimdilik bilgi topluyorum
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin arkadaşım. ben de inşaat müh. deyim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
selam, aramıza hoşgeldin.
ben de makina müh. 4. sınıfım
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hoşgeldin!!:...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hoşgeldiniz
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hoşgeldin dostum..
arkadaş eyer beni dinlersen sana tavsiyem fz 6 fazer alman bence dünyada bundan daha iyisi yok anlatmakla bitmez kısaca kullananlar bilir
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle..
B rh +(pozitif)
aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)