Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni kullanıcı

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bende üye oldum. 1962 Ankara doğumluyum.Kamu kuruluşundan emekliyim. 1968 senesinde babamın Bmw siyle bu tutku başladı. İlk motorumu 1989 senesinde aldım. 1968 model Simson swalbe scooter dı.Onu takiben kinetic pride 99 model, 2003 honda titan s, 2005 honda activa, 2012 model peugeot geopolis 250, 2013 kuba cup sj100 16-d ile devam etti. Şuan honda activa ve kinetic dışında üç motorumu hala kullanmaya devam ediyorum. Tüm motorcu kardeşlerimin Ramazanını kutlar, iyi akşamlar dilerim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hoş geldin abi kazasız belasız
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Yeni kullanıcı başlığını görünce ybr mi cbf mi diye soracaksın sandım bi an abi

Hoşbulduk teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

2003 Tıtan s varken ne cbf e ne ybr ye dönüp bakmam.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Active Directory 'e bir kullanıcı daha eklendi desenize... Kullandığınız motosikletlerin içerisindeki benim için en efsane olani kinetic pride.. O motosiklet üzerinden uzun kilometreler kat ettim, 2 zamanlı ve inanılmaz bir sesi vardı... Harika diyebilirim en sevdiğim,motora aşık olduğum motordur o benim gençlik yillarımda, hatta geçen sene tatile giderken fethiyeye yol kenarında bir gözlemecide durduğumuzda gözleme yapan adamda vardı, ve hiç motor yaptırmadan 110 bin km ye getirdiğini söyledi.. motosiklet 97 model yani 18 yaşında.. harika birşey.. Hoşgeldiniz tekrar.

Çok zaman keşke eskimeseydi dediğim motorumdu.Bir bayram arifesi mezarlık ziyareti için akşamdan hazırladım.Kızımla aşağı indim,baktım motor yok.Çok üzüldüm.12 gün sonrası bulunmuş,karakoldan çağırmışlardı,2000 senesi diye hatırlıyorum.Gittim aldım.Çalan ... perişan etmiş.Bir daha içimden gelipte binemedim.Yavrum kapı önünde çürüdü gitti.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Hoş geldiniz mt ailesine..

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Hoşgeldiniz.
    Eski günleri anlatan başlıklar bekleriz.

Sıcak ,samimi dostluğunuz için sonsuz teşekkürler mt ailesi,hoşbulduk .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)