Merhabalar foruma yaklaşık bir aydır misafir gibi bakınıyordum artık üye olma vaktidir dedim değerli yorumlarınızı görünce İsmim Ersan 82 doğumluyum İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum 3 haftadır yılan hikayesine dönen Yamaha xt 125 r cross almaya çalışıyorum motor muayeneye girecek ama hız km göstergesi çalışmıyor orjinal parçası ateş pahası bugün yarın halleteye çalışıyorlar ama şuan bir sonuç yok ben de bu ara başka motorlara göz gezdiriyorum. Yeni başlangıç yapıcam ve cross ile başlamayı düşündüğüm bu yola uzun süre beklemekten sıkıldığım için naked tarzı bir motor la devam etmeyi düşünmeye başladım amacım hız yapmak değil 65 model vosvos kullanıyorum ve hız a düşkünlüğüm yok 80 100 arası hız beni için yeter ve artar bile. Baktığım modeller ilk cb 125 e idi sonra rks ye baktım bugün de kanuni phantom a baktım ama bu tarz motorların sorun çıkartığ çıkartmadığını bilemediğim için kararsızlığım halen devam etmekte aranız da olmak güzel herkese keyifli forumlar Allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın saygılar.