hoşgeldin arkadaşım bornovalılar çoğalıyor artık burdan toplanıp gideriz
hoşgeldin arkadaşım bornovalılar çoğalıyor artık burdan toplanıp gideriz
Ride your way
hoş geldin, mt.izmir adına selamlar, toplantılarımıza bekleriz.
sevgi ve saygıyla kal.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hoşgeldin
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
aynen,aramıza hoşgeldin,motorun hayırlı uğurlu olsunMrCool adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin dostum
izmir e selamlar
KAMP ADAMLARI
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin bende bornovadan tedaş arızaya uğra çayımı iç,bi tur ver
PHAETONW12 adlı üyeden alıntıhoşş geldin bende bornovadanım ya biz bornovalılar burayı işgal ettik haaMrCool adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bir bornava topiki açalım
Ride your way
abicim yanlış topik olur bu bornova diye acacaksın bornava değilhedowich adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
valla a ile o nasıl karışmış helal olsn bana burunova da olur bornavada maksat mt ler beraber olsun
Ride your way
Hoşgeldin astronom
Bende astronomi 1-3 e takılmış 3. sınıf öğrencisyim
Okula gelmiyorsun heralde,ben göremedim masai
Adını da belirt istersen nuhtemelen tanışıyoruzdur
şaka bi yana toplantılara ve gezilerde herkesi görmek isterizz bak kenan abi cok fazla bornova lı var bu bornovalılar mt 35 e giriyor ..... mt 35,5 dan kişi olarak fazlayız galibaaahedowich adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Aman yeni bölünme olmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)