Siz de doğru olanı görmüşsünüz. 250 cc sizin için en uygunu, Honda veya Yamahanın 250'likleri de sağlam makinalardır.
Siz de doğru olanı görmüşsünüz. 250 cc sizin için en uygunu, Honda veya Yamahanın 250'likleri de sağlam makinalardır.
Yahu arkadaslar siz manyak mısınız Adam kalkmıs bi soru sormus biri herkez olmaz digeri -de -da ayrı yazılır diye sacmalamıs. Hele bitanesi de duzelteyim diye iyice sıvamıs rezil etmis kendini
Abi biz ne zaman bu kadar kasıntı bu kadar itici olduk ? İnsanları duzeltmek sizin haddinize mi ? Sokakta sana birsey soran adama "herkez degil herkes!" diyebiliyor musunuz ? Rica ediyorum bi kere soyleyin de yagız bi abimiz agzınız ile burnunuz arasında bir kombin calısması yapsın
Soruyu soran arkadasa gelince ; Dostum bende yarı Kayseri'li sayılırım asagi yukarı her hafta Su-Kay Park icin gelir giderim. Bahsettigin fiyat aralıgında 600'luk ss bulman cok zor.Bulsan da seni cok ugrastırır. Butceyi yukseltemiyorsan "naked" tarzlara yonelmen. O tarz motosikletlerle de deri tulumunu giyip Osman Kavuncu bulvarını yakabilirsin
Sayın Mehmet Ali BERKER,
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Bütçe konusuna gelince bu konuda bir problem yok. Anlamaya çalıştığım şey şu; keyif alalım, hafta sonları biraz stres atalım, farklı bir arkadaş çevresi edinelim, derken kendime 50 bin TL'lik bir tabut alayım demiyorum. Yirmili yaşlarımı geçeli çok oldu! buraya yazmamın temel sebebi kendime uygun bir kaç arkadaş edinmek. 250cc ile başlamak bana mantıklı geliyor. honda kayseri şartlarında çok zorluk çıkartmayacak bir motor anlaşılan. 2015 cbr250 görüntüsü beni tatmin eder gibi ! performans açısından tatmin için biraz ustalaşmak mantıklı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)