Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkese Merhaba

REKLAM ALANI
    kiniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R125
    Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılıyorum. 3 hafta önce Yamaha YZF R125 alarak ilk motorumu edinmiş oldum.
    Adım Sinan, İstanbulda yaşıyorum. Yaşım 33. Mesleğim satış uzmanlığı.

Şimdilik herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    Tekrar görüşmek üzere.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Hoşgeldin hayırlı olsun kazasız belasız inş.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Sinan hoşgeldin hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun insallah. İlk motosiklet önemlidir. Tepkilerine alışana kadar agresif davranma ve bol miktarda fren çalışmanı başlıca öneririm, gitmek birşey değil, maharet durmaktadır çünkü. Ayrıca ekipman konusunda da gerekli özveride bulunman bundan sonra buralarda hep beraber yazışıp fikirlerimizi paylaşmaya devam edebiliyor olmamız açısından çok önemli. Lütfen sadece kask yeter bakış açısında olma. ( Böyle olduğunu düşündüğüm için yazmıyorum bunu) Eldiven, mont bellik, çok önemli akabinde bot da çok önemli ama yazın cok zor oluyor, aslında hata yapıyoruz.

Tekrar hayırlı olsun, Yaşının vermiş olduğu olgunluk ile davranacağından şüphem yok.

kiniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R125
    Hoşbulduk. İyi dileklerin ve uyarıların için teşekkür ederim.
    Henüz motoru satın almadan önce kask, mont ve eldivenlerimi almıştım. En kısa mesafelerde bile bu üçlüyü tamamlamadan marşa basmıyorum.

Uzun süredir araç kullanan ve güvenli sürüş eğitimleri almış biri olarak trafikteki risklerin farkındayım. Dolayısıyla motorumu satın almadan önce kısa sayılmayacak bir eğitim de aldım. Ancak yinede olabildiğince temkinli gitmeye özen gösteriyor, yapacağım seyehatin süresini hesaplayıp, bundan daha uzun bir zamanda varmaya çalışıyorum. Aslında daha çok varmaya değil, olabildiğince keyif almaya çalışıyorum.

İlk 3 haftanın özeti aşağı yukarı böyle

Sizin gibi dostların arasında olmak çok keyifli. Tekrar görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Hoşbulduk.

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Hayırlı olsun motosikletiniz, tekeriniz düz bassın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)