Afyon'dan teknoturk ben :)
-
Merhabalar,
Son 1 yıldır Afyon'da olsam da yıllardır İstanbul'da yaşamam sebebi ile bir motorsiklet ihtiyacım bulunmaktaydı. İş-ev arası İstabul'un benden çaldığı zamanın büyük bir kısmını kurtarabilmek için bir motor şarttı.
A2 mi 1 yıl kadar önce aldım ve artık İstanbul'a döndüğümde bir motorum olsun istiyorum. Tabiki ev çevresinde motoru güvenle muhafaza edebilmek, şehir içinde çaldırmama dertleri ayrı konu.
Bunun haricinde balık avı sevdalısıyım, doğa sporları malzemeleri ile ilgili bir işim var. Organizasyon sever aktif bir forumcuyum.
Herkese keyifli forumlar.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, hoş geldiniz.
-
hoş geldin foruma bir dahaki mesajı 2023 de yazarsın artık
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hoş geldin foruma bir dahaki mesajı 2023 de yazarsın artık
Balıklar ne oldu acep
-
Hoşbuldum. Üyelik tarihimden bahsediyorsunuz sanırım. Haklısınız.Motor alırsam yılda 1 atarım en azından :D
-
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Doğa sporlari malzemeleri ile ilgili işinizde forumda üye arkadaşlara kampanya falan söz konusu mu :D
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hoşgeldiniz. Doğa sporlari malzemeleri ile ilgili işinizde forumda üye arkadaşlara kampanya falan söz konusu mu :D
Hoşbuldum. İşin eticaret teknik kısmı ile ilgiliyim ve satış v.b. konulardan uzak kalmayı tercih ediyorum. İlerde forum sponsorluğu v.b. durumlar oluşur mu bilemiyorum. Açıkcası hem reklam olmaması hem de lafın yerde kalmaması gerektiğinden birşeyler söylemem doğru olmaz düşünüyor ve anlayışınızı bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)