Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir sitenin ve forumun takipçisiyim. 25 yaşında Erzurum'lu ve Erzurum'da yaşayan motosikletli bir öğrenciyim. İki adet motosikletim var: Çelik sk100-3 ve mondial hyena x. Keyifli forumlar
Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir sitenin ve forumun takipçisiyim. 25 yaşında Erzurum'lu ve Erzurum'da yaşayan motosikletli bir öğrenciyim. İki adet motosikletim var: Çelik sk100-3 ve mondial hyena x. Keyifli forumlar
merhaba dostum! renk katarsin foruma insallah.
Hoşgeldin toprağim. Yazin erzurumda yorganla gezerken bir kac ay zor şer binebiliyoruz. Sicak bolgeler bizlere gore cok toleransli. Zaten fazla tercih edilmiyor. Ne yapacan her yerin kendine gore has bir oZelligi vardir. Umarim hayirli ugurlu olur gelisin.
Hoşbuldum kesinlikle erzurum da motosiklet kullanmak hem ilklim hem de kültür açısından çok zor. Hava şartlarına bir şekilde uyum sağlayabiliyorum ama insanların motosiklete karşı tutumlarına bir türlü alışamıyorum. Ama farklı bi tutku ne olursa olsun değer diye düşünüyorum
hoş geldin bende bunu diyecektim işiniz zor kazasız belasız http://www.accuweather.com/tr/tr/erz...orecast/317825 sezon 5 ayı geçmez herhalde http://www.accuweather.com/tr/tr/izm...318290?hour=36 adaletmi bu be bir yer 27 derece bir yerde kar var
Seni anlayabiliyorum bende 15 i itibariyle Erzurum'dan Eskişehir iline geldim artık buralardayız inşallah, keşke Erzurum'da bulunuyor iken tanışsaydık kısmet, artık buradan görüşürüz
Daha 1 hafta önce erzurumda paleriumdaydım gezdim biraz motosikletle ilk defa da havuz başında çevirdiler ehliyet ruhsat sordular :D
Merhaba forumda erzurumlu birisi ile karşılaşmak bende
değişik bi duygu uyandırdı.Foruma hoşgeldiniz
Bende erzurumluyum lise son sınıfa kadar erzurumdaydım.
4 sene oldu erzurumdan taşınalı.Üniversitede oturuyodum.Benimde
motosiklet sevdam erzurumda başlamıştı kimden kaptım bu zehri
bilmiyorum çünkü doğru düzgün motosiklet kullanan yok
Zaten iklimi de el vermiyor altı üstü binilecek 4 ay falan var.
Bu konuyu okuyunca şöyle bi düşündümde ne kadar çok özlemişim
hey gidi günler hey
Erzurum uzak şehir
Dostuna tuzak şehir
Haramiler el koymuş
Bizlere yasak şehir
Erzurum özel şehir
Yahşi ve güzel şehir
Kimlere uzak olmuş
Kimlere tüzel şehir
Bunuda ekleyesim geldi.Keyifli forumlar
İki senedir beni kimse ne durdurdu ne sordu merak ediyorum acaba tutumları nasıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Gönlü güzel hemşehrim çok teşekkür ederim hosbuldum
Şu custom olan motorun yeşil mi? Dün bi motır gördüm de, üzerinde performans egzos vardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)