Yaklaşık 1 sene sonra yeniden aranıza katılan, Özlem Hocaa :)
Reklamlar
-
Efendim herkese merhabalar. Bundan yaklaşık bir sene önce ilk motorum olan Yuki yk100 arkadaşla katılmıştım aranıza. İlk motosiklet tecrubemdi o. Tabi bir bayan olarak motosiklet kullanmam çoğu insana garip gelse de ben inadımla önce mondial 100 uag ve 1 hafta önce de Mondial 150 mcx roadracer aldım. Ve tabiri caizse "çatır çatır" biniyorum. İşlerim sebebiyle uzun bir süre aranızdan uzak kalmıştım ama artık o talihsiz zamanları atlatıp yine geldim. Tanımayanlar için kendimi tanıtayım, ismim Özlem, İngilizce Öğretmeniyim (ama çalışmıyorum şu anda, biraz kafa dinliyorum) Yaşım da 25, Konya Ereğlide yaşıyorum. Hepinize sevgilerle
Reklamlar
-
Tekrardan hoşgeldiniz hocam
-
Hoşbuldum, teşekkürler
-
again welcome to the world of motorcycle )
-
Thanks a lot, ctuna81
-
-
Noo, do you have your father's private teacher here
Türkçesi : Yoo,burda babanın özel öğretmeni mi var
Hayırlı olsun motorunuz, kazasız belasız sürüşler . Konunuzu geyiğe çevirmeyim.
-
Moderatör
Ay layk ta movik moviik.
Lucas was here.
Dağılın, hoşgeldiniz bye
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Problem değil ama ben artik İngilizceden gerçekten sıkıldım ) lütfen türkçe geyik yapınız piliz )
-
-
Hoşgeldiniz Hocam.. Tekeriniz düz bassın
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tekrar hoşgeldiniz
-
ingilizceci adlı üyeden alıntı
Cbf veya ybrcilerdensiniz sanırım
mondiali kendim isteyip aldım. Cinlilerin arasında fiyat performans oranı en iyi olan marka bence. Herkesin bütçesi bir olmayabilir
o fiyata da ikinci el motosiklet almaktansa sıfır almak benim için en mantıklısi. Zaten birkaç sene sonra enduro almayı düşünüyorum. Gezmek güzeldir
En abes soruyu ben sorayım o zaman.
Hac maç ken yu örn för a mant? Meslekler ve maaşları ile takıntım var galiba. Bizim kostok var, o da örtmen oldu. 3 papele yaklaşık diyor. O zaman ben boşuna okuyorum diye düşünüyorum. Help bana.
Bu arada sizin bir usta vardı her 750 yada 1000 km de bir yağ degistirmek zorundasın diyen. Ona gitmediniz inşallah bir daha. MCx için 2000 uygundur.
-
Yukarıda su anda çalışmadığımi yazmıştım. Bakım zamanı gelmedi bu arada. Artık bir çok şeyi öğrendim 750 km de gittikten sonra her 2000 km de bir gideceğim.
-
Hayırlı uğurlu oolsun, bayanların motor kullandigini görmek güzel keşke bizim hatun da biraz sevseydi.
Bu arada web üzerinden ıngilizce pratik yapabileceğim bir site var midir bildiğiniz?
Selamlar
-
ingilizceci adlı üyeden alıntı
Yukarıda su anda çalışmadığımi yazmıştım. Bakım zamanı gelmedi bu arada. Artık bir çok şeyi öğrendim 750 km de gittikten sonra her 2000 km de bir gideceğim.
Devlet memuru sandiydim. Motorun altındaki delikten yağı boşaltın 25 liralık yeni yağı üstteki delikten koyun. Daha fazla ücret ödemeniz mantıksız.
Teyk ker yorself and bi eveyr öf icanadolu's öküzs.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
ilkadam adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu oolsun, bayanların motor kullandigini görmek güzel keşke bizim hatun da biraz sevseydi.
Bu arada web üzerinden ıngilizce pratik yapabileceğim bir site var midir bildiğiniz?
Selamlar
Aha burasi var işte. Sitede almanca ingilizce fransızca gırla gidiyor. Yeterki yeni bağyan üye gelsin.
-
Bakimlara motor garantiden çıkmasın diye gideceğim yağ değişimi aslında basit birşey bir de kaliteli bir buji taktirmayi düşünüyorum ilk bakimda. Tavsiyemiz var mi bu konuda?
Bu arada ilkadam, omegla diye bir site var yabancı ülkelerden insanlarla konusabilirsiniz orada
-
Hoşgeldiniz, kazasız sürüşler.
-
Hoşgeldiniz özlem hanım zaten motorcunun hası Konya'dan çıkardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)