Arkadaşlar Merhaba,
İsmim Berk, Kdz. Ereğli'de yaşıyorum, daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum çünkü buraya yerleşeli daha bir ay oldu. Marmaris'liyim ama metalurji malzeme mühendisi olduğum için yolum buraya düştü, buralı arkadaşlar alınmasın ama bana biraz sıkıcı bir yer gibi geldi o yüzden motosiklet almaya karar verdim, tecrübe paylaşımı yapmak için de buraya üye oldum.
Aileden motorcuyuz aslında, babamda Yamaha Dragster 650 Classic var, büyükbabam da eski Jawa'cılardan. Babam tehlikeli diye beni motordan uzak tutmuştu hep fakat artık yuvadan uçunca müdahale yapamaz hale geldi, kaldı ki kanımızda var eninde sonunda başlayacaktık (= şimdi ehliyete başvurdum 9 mayıs'ta sınava gireceğim, hocamın dediğine göre bir acemiye göre sürüşüm iyiymiş, bunu da 3 senedir hayvanlar gibi teorik eğitim almama bağlıyorum. bir de işi ciddiye alma kısmı var tabi, motosiklete apaçilik için değil bilinçli bir şekilde, doğru ekipmanla binme taraftarıyım.
Şimdi ilk motorum olacağı için babam ybr ya da cbf almam taraftarı fakat ben arada istanbul'a kaçmak için pulsar veya wolf bakıyorum. naked'cıyım anladığınız üzere (= arada da ciddi fiyat farkı var kafam karışık o yüzden, fikir verirseniz sevinirim. Son olarak burada yaşayan arkadaşlar varsa aramızda, tanışmak isterim. Ben şimdiden hoşbulduk diyorum (=