Tavsiyeleriniz ve Sorularıma Cevap?
Reklamlar
-
Abilerim,Ablalarım.Öncelikle merhaba, İsmim Ege.Öncelikle Cevaplarsanız Çok Teşekkür Ederim.SAnırım biraz uzun bi konu olacak ama sizden başka kimseye danışamam. Öncelikle 1998 Nisan doğumluyum ve 1,72 Boyundayım ve 58 Kiloyum(Biraz zayıfım anlyacağınız) Henüz ehliyetim yok ve 1-2 Ay içinde ehliyet almayı planlıyorum (A2). İzmirde yaşıyorum ve kursa izmirde giricem. tahmini kurs vs tüm işler ortalama ne kadar masraf tutar ehliyet masrafları. Diyelim ki ehliyeti aldım . Önceliğim kesinlikle Güvenlik.; Kask,eldiven vs. Tün gerekli şeylerin fiyatı ne kadar tutar. Diyelimki kıyafetler de tamam. Motor olarak 250 cc'den başlamayı düşünüyorum.Sizce Uygun mu?, Eğer uygunsa 2015 Honda Cbr 250R'mı,2015 Kawasaki Ninja 250R'mı.Sıfır Almam sizce mantıklı mı. Yani Kısaca Sıfırdan Motor Sürmeye Başlamak İstiyorum. Tüm Tavsiyelerinizi Yazarsanız Çok Makbule Geçer. Çok Teşekkür Ediyorum.
Reklamlar
-
ninja 250r ın 2015 modeli yok diye biliyorum. 2015 de çıkan model 250sl, 250r a göre daha güçsüz bir motor.
cbr az yakar çok kaçar. parçası ucuz, servisi çok, o yüzden tercih sebebi olabilir.
hem ninja sl e göre daha kalıplı duruyor.
kasklar 150 tl den başlıyo 8000 tl ye kadar var, orta halli bişi almak istersen 400-500 tl ayırmalısın.
eldiven yazlık ucuz modellerden alırsan 50-10 tl arası, düzgün marka bişi alırsan 200-300 olur, daha da sağlam olsun dersen 600 e kadar yolu var.
ceket ve pantolonu tekstil mi deri mi alacaksın ona karar ver.
deri alacaksan 1000 tl den aşağı düzgün deri ceket ve pantolon yok.
ama tekstillerde ucuz yollu istersen 200-300 tl ye ceket ve pantolonlar var.
-
Ehliyeti kurslara sorarak ogrenebılırsın. Eğitim araştır ve 1 eğitim ile 250cc ile başla. 2. el temiz bir cbr alabilirsin yada ninja 250sl. Ekipmana ortalama 750-1500 tl kadar para gerekli. Cbr 250r 0 alman mantıklı değil o fiyatı ile.
-
Tavsiyeniz üzerine birkaç sürücü kursunu arayıp 700 Tl Civarı kurs vs. Fiyatı aldım.
Dediklerinize Göre Cbr250 R Almam daha İyi olduğunu ve ikinci el almamı,
ve ekipman için çok güçsüz veya çok güçlü olması değil de orta halli ,ilk sürüşüm olduğu için beni korusun yeter hesabındayım yani 1000-1500 Tl İyi Bir ekipman Fiyatımı?
-
Ekipman seni korusun diye alınır, ekipmanın başlangıcı sonu olmaz dostum, motora gorede olmaz. Sadece parana göre alırsın. Alabildiğin en iyisini al herşeyde
-
Eyvallah Abim,sağolasın.Bir de boyum 1,72 şuan kilomda 58-59 . motor için uygun mu
-
Bahsettiğiniz motosikletlerde boyunuz sorun olmaz, aşırı şişman değilseniz kilo sormak mantıklı değil, pantolon değil bu sonuçta zayıflık avantajdır. Daha iyi ivmelenir ve daha kolay durursunuz
-
Hepinize Çok Teşekkür Ederim Abilerim.
Ehliyete 700
Güvenlik Önlemlerine 1500
İkinci El ama Temizinden Cbr 250R Alıyorum O Zaman Ona da Bütçem 10.000-12.000.
Çok Yardımcı Oldunuz.Çok Teşekkür Ederim Tekrar İyiki Varsınız.
-
Ben de yeni basliyorum size de hayirli olsun.
Ankara da 550 lira 8 aaat egitim ve ehliyet bedeli ile buldum.
Kawasaki SL cok guzel bi kasaya sahip, lakin ufak tefek bir motor. 1.80 üzeri oldugum icin emanet durdum ben ama size tam uyum saglar diye dusunuyorum, muhakkak görmenizi tavsiye ederim. Rakam olarak fix heryerde 4200 euro dan satiliyor.
Yamaha R25 benim aklimdaki baslangic ama hayirlisi simdilik.
-
hoş geldin hayırlısı olsun şimdiden cbr 250 gidon açısı ve gücünden dolayı tavsiye etmem 1 2 ay herhangi bir 125 lik vitesli çinliye binilip sonra devam edilebilir (sebeplerini defalarca yazdım özet geçeyim kaza durumumunda parça fiyatı ,beygir gücü oturuş pozisyonu vs )
Ege Anıl EFE adlı üyeden alıntı
Eyvallah Abim,sağolasın.Bir de boyum 1,72 şuan kilomda 58-59 . motor için uygun mu
marquez ekipmanlarıyla birlikte (kask tulum bot )56 kilo geliyor diye hatırlıyorum
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hoş geldin hayırlısı olsun şimdiden cbr 250 gidon açısı ve gücünden dolayı tavsiye etmem 1 2 ay herhangi bir 125 lik vitesli çinliye binilip sonra devam edilebilir (sebeplerini defalarca yazdım özet geçeyim kaza durumumunda parça fiyatı ,beygir gücü oturuş pozisyonu vs )
marquez ekipmanlarıyla birlikte (kask tulum bot )56 kilo geliyor diye hatırlıyorum
yarışçıların uzun ve zayıf olanı makbul zaten hocam motosikletin doğası gereği.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)