Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hangi motor

REKLAM ALANI

Merhabalar, 26 yaşındayım foruma yeni katıldım, b ehliyetim ve uzun yol bisiklet tecrübem bulunmakta, bunu trafik algısı ile ilgili bir problemim olmadığını vurgulamak için söylüyorum. Aklımda çok farklı klasmanlarda 2 motosiklet var 1 i uzun yol yapma isteğim şehir içi şehir dışı rahatlığı otomatik vites olması vs nedenleriyle yamaha xcity 250, diğeri ise görünümü vatandaşta uyandırdığı etki spor motoru daha çok seveceğim düşüncesi, her zaman da uzun yola çıkmayacağım ki şeklindeki düşünceler nedeniyle ninja 250 sl var. Biliyorum çok farklı türden bahsediyorum ama inanın karar veremedim, nedenlerine gelince her yıl 2,3 haftalık turlara çıkarım bu anlamda xcity daha uygun geliyor ama sonraki zamanlarda motoru işe gidiş gelişte (toplam 50 km) kullncğm bi görüntüsü olsun spor olsun ama biraz konforsuz olsun şeklindeki dşncelerde beni ninja 250 sl ye yönlendiriyor, bir başka konu ve belki de en önemlisi doğu Anadolu bölgesinde yaşıyorum ve burada Max 5 veya 6 ay motosiklet kullanılır, tecrübeme gelince hayatımda sadece 2 defa motosiklet kullndm (ninja 250 r) hiç bi zorluk çekmedim 250 den başlayabilme yeteneğini görüyorum yani , eksileri ve artılarıyla aydınlatmaya çalışacak arkadaşlara minnettar olurum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

2 motorun başlığı mevcut ve sayfa sayıları okadar fazla değil , her iki motor farklı sınıfta , bu durumda başlıkları okuyup sizin değerlendirmeniz daha önemli.

Bana sorarsanız, çarşı skutır'a karşı ancak konfor bambaşka, teker ölçüsü fındık kadar değilse konforlu yter güçte skuter olabilir, kendim 250cc süpermoto/cross kullanıyorum 100+ km'lik yola çıktığımda yolun yarısında motoru fırlatıp atasım geliyor hasılı yol için konfor şart.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)