Selamlar herkese bu sene bir motosiklet alıp bende aranıza katılmayı planlıyorum, umarım forumda bolca dost, abi, kardeş edirim.
Adım Alperen yaş 18, İstanbul - Avrupa tarafında oturuyorum. Memnun oldum şimdiden hepinizle ^^
Selamlar herkese bu sene bir motosiklet alıp bende aranıza katılmayı planlıyorum, umarım forumda bolca dost, abi, kardeş edirim.
Adım Alperen yaş 18, İstanbul - Avrupa tarafında oturuyorum. Memnun oldum şimdiden hepinizle ^^
Kardeş hoşgeldin de Japon bir kız değilsin şu ^^ kullanma ya erkeklerde hakkaten güzel durmuyor. Azıcık klas ol yaşının adamı ol pewdiepie izleme sadece bağırıyor zaten.
Hayırlısı olsun. Bu ülkeye japon edebiyatı bilen elemanda şart. Yolundan dönme allah acık eylesin
naruto bleach fullmetal alchemist gto slam dunk samurai champloo death note basilisk gintama ergo proxy elfen lied sıkı takipçisiyim bir animecinin daha katılmasına sevindim.
Sağolasın abim, inşallah hayırlısıyla eğitimimi tamamlayıp ülkemin geleceği için işler yapmak istiyorum, hedeflerim büyük.
Dediğin serilerin %90 ının bende takipçisiyim bir kaçı bitmiş olduysada hafızamda yerleri her daim olan efsane seriler. Hoşbulduk ^^
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)